Folkets Bjerg imod Helhedsplanen for Himmelbjerget

Den 30. maj 2018 godkendte et enigt byråd i Skanderborg principperne for en omfattende helhedsplan for Himmelbjerget. Helhedsplanen er formuleret i et sprog og præsenterer ideer, der ligger meget fjernt fra alt det, vi forbinder "bjerget" med - naturmæssigt, historisk og kulturelt - og der foreslås anlægning af massive, ødelæggende konstruktioner. Vi kræver: 1) at denne plan kasseres, 2) at der igangsættes en bredt borgerforankret proces med diskussion af, hvordan man kan foretage nænsom renovering og (kun) nødvending modernisering på bjerget med respekt for og fokus på dets natur, historie, egenart og særlige stemning, 3) at fremtidige tiltag tager udgangspunkt i, at bjerget er et levende levn.


Folkets Bjerg (v Anders Hougaard og Trille Skøtt-Jensen)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Folkets Bjerg (v Anders Hougaard og Trille Skøtt-Jensen) tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook