Etablering af vuggestue i Sønderholm

 Kære borgere i Sønderholm

Vi har i forældrebestyrelsen i Sønderholm Børnehave indledt det politiske arbejde ift. at få grønt lys til at etablere en vuggestue i forbindelse med børnehaven.

Sønderholm er ved at være et mekka for børnefamilier, og prognoserne viser at antallet af børn stiger og stiger. Det er i takt med et generationsskifte samt udstykningerne vest for skolen. Men vi mangler akut pladser til vores helt små og her mener vi at en vuggestue vil være et vigtigt skridt i at sikre den nødvendige pasning for byen familier.

Vi har allerede Evald Lange Rise, Maja Torp og Mikael Simonsen klar til at tale vores sag i byrådet, men for at forstærke deres stemmer kan vi vise at VI i Sønderholm står sammen om at skabe den nødvendige udvikling.

Venlig Hilsen

Forældrebestyrelsen i Sønderholm Børnehave

 


Rasmus Holmgaard Berthelsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Rasmus Holmgaard Berthelsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...