Drop statsstøtte til gule fagforeninger

I SF går vi ind for stærke fællesskaber og solidaritet. Derfor mener vi, det skal være billigere at melde sig ind i de fagforeninger, som påtager sig et ansvar for den danske model og forhandler overenskomster.

De gule fagforeninger nyder godt af de rettigheder, som de rigtige fagforeninger har kæmpet igennem. Og så kan de nøjes med lavere omkostninger, da de ikke bidrager ikke til den danske model - de er mere at betragte som en privat forsikring.

De gule fagforeninger underbyder i dag de andre fagforeninger. Derfor mener vi i SF, at det ikke bør være muligt at få fradrag på gule fagforeningskontingenter. Tilsvarende skal fradraget for kontingenter til de samfundsgavnlige og solidariske fagforeninger være højere, så det også har en økonomisk fordel at være solidarisk med fællesskabet.

Skriv under - og vis din støtte imod fradrag forGule_fagforeninger_cover_smalt.jpg gule fagforeninger!


Socialistisk Folkeparti    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook