Der er brug for UCO

DER ER BRUG FOR UCO

IMG_.pngUCO, Uddannelsescenter Odsherred, Kompetenceforløbet, kært barn har mange navne.
Der er nogle, der har besluttet, at vores kære skole skal lukkes, og det er vi mange, der er uforstående over for. Der er brug for UCO!
Lige meget hvor meget politikerne snakker om ændringer i folkeskolen, integration og plads til alle, så er vi mange, der har oplevet på egen krop, at folkeskolen ikke er for alle. Vi er nogle unikke mennesker, der bare ikke passer ind i den kasse, som folkeskolen er.

På UCO bliver man samlet op, sat sammen igen, får støtte, hjælp og opbakning og en følelse af at kunne noget, en følelse af at passe ind og være en del af et sted, hvor man ikke behøver at være en anden. Lærerne får en til at føle sig velkommen og vigtig.
Man har ikke følelsen af bare at være et arbejde, der skal passes.
De giver så meget mere end det, de er ansat til, og man får en følelse af, at de også lærer af eleverne, samt at man betyder noget for dem.

DSC_0648-21.jpg
UCO oser af rummelighed, her skiller man sig ikke ud, uanset hvordan du ser ud, hvad du kommer fra, hvor god du er fagligt, eller hvor meget du er på skolen.
Man bliver mødt med respekt og ikke bare set som et “special barn“. 

 

Der er hårdt brug for et sted som UCO for alle os, der ikke passer ind i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne eller noget helt tredje! 
Der er brug for et sted, hvor der bliver taget hånd om en, og hvor man kan få lov til at udvikle sig som person, men også fagligt. 
Der er brug for et fællesskab, der rummer alle, og et sted, hvor man altid føler sig velkommen.
Der er brug for et sted fyldt med så mange skønne lærere og voksne, der gør det sjovt at lære og udforske sine egne faglige kompetencer.
Der er brug for denne skole for alle de nye børn og unge, der kommer og ligger ned, som mange af os har gjort - de skal have lov til at opleve det, vi andre har oplevet på UCO.

UCO skal bevares!

 

IMG_E5737.JPG

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Emma Luna tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook