Bevar overbygningen i Norddjurs MIDT!


  1. Norddjurs Kommune skal ikke være en kødbenskommune med fokus på Øst og Vest. Vi i Norddjurs MIDT skal også have muligheden for at kunne tilbyde vores børn kendte og trygge nærmiljøer at vokse op i, både i forhold til daginstitutioner, skoler og fritidstilbud fra de er helt små til de er store. Det vil ikke være uden økonomiske og personlige omkostninger at skulle sende hele overbygningen til Grenaa. En ting er busser, større lokaler osv. men det vil også personligt for hver elev være en stor forandring på et sårbart tidspunkt i deres liv, at skulle bryde op og starte forfra med langt flere ukendte end kendte mennesker på kæmpeskoler i Grenaa. Det er i øvrigt noget som undervisningsministeren Merete Riisager i medierne på det sidste har kritiseret kommunerne for at lave. Flytter overbygningen til Grenaa, vil hele deres fritds- og ungdomsliv sandsynligvis også udspille sig der. Det vil kunne medføre en betydelig nedgang i elevtal til ungdomsklubben i Ørum, som ellers har en lang tradition for at skabe fantastiske rammer for unge at være sammen på fra hele området i Norddjurs MIDT. Nørre Djurs hallen, Nørre Djurs HK, Ørum Aktiv Center og AC Norddjurs vil sandsynligvis også tabe medlemmer til fordel for aktiviteter i Grenaa. Derfor er det vigtigt at have for øje, at det ikke "kun" er et spørgsmål om at flytte overbygningen, men at det vil have betydning for langt flere områder i Norddjurs MIDT, som samlet set vil medføre en forringelse af tilbud og dermed attraktionsværdi for tilflyttere at bosætte sig her. Vi i Børneby Glesborg og Distrikt Ørum står sammen om at bevare en overbygning i Norddjurs MIDT.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kathrine Jun Larsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )