Bevar Odsherreds Kattegatkyst! 

Nej tak, det er ikke en god idé at give Energiselskabet Andel tilladelse til at opføre en kæmpe havvindmøllepark, den næststørste i Danmark, helt ind til 8 km ud for Odsherreds nordkyst.

Vi vil gerne have grøn energi. Men det skal være med respekt for naturen. Her har vi et projekt, der kommer til at gå ud over en af Danmarks skønneste naturperler, som er fredet på grund af den fantastiske udsigt. Det er den konflikt, det hele handler om. 

Danmark har brug for grøn el, men det skal ske ud fra en overordnet og sammenhængende plan og med respekt for uerstattelige naturværdier. Staten arbejder på at få opført flere havvindmølleparker langt fra kysten, bl.a. her i Kattegat syd for Hesselø. 

Andel opfordres til at byde ind på Statens kommende udbud ved Hesselø - 

i stedet for uigenkaldeligt at ødelægge naturen for alle os, der elsker at vandre, løbe, bade, fiske, kikke fugle, se solnedgang eller blot sidde og nyde lyden af bølgerne og vinden og udsigten over det endeløse hav, fra Gniben til Korshage.

 

Jeg vil bede dig om at skrive dit navn og den by hvor du har bopæl - af hensyn til underskriftsindsamlingens troværdighed og muligheden for at statistik over hvor underskriverne kommer fra 🙏


Rita Lützhøft Andersen, Klint bakker grundejerforening    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Rita Lützhøft Andersen, Klint bakker grundejerforening tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...