Bevar Naturbørnehaven Høndruphus

I forbindelse med ny dagtilbudsstruktur i Viborg Kommune, er der lavet forslag om strukturændring for Naturbørnehaven Høndruphus. 

Forslaget lyder:

"Sammenlægning af Daginstitutionen Tumlehøj (udvides) og Naturbørnehaven Høndruphus (driftsoverenskomst opsiges)"

Hvis dette forslag går igennem, vil det i praksis betyde, at Naturbørnehaven Høndruphus vil blive lukket.

Dette foreslag bygger på kriterier fra Viborg Kommune, om at der minimum skal være 60 børn i alle dagtilbud for at være økonomisk- og faglig bæredygtige.

Naturbørnehaven Høndruphus er en lille institution med plads til 35 børn. Her er nærvær og omsorg i højsædet, kombineret med naturen og leg i skoven er dette det gode børneliv som vi vil bevare.

Hjælp os med at bevare Høndruphus!68682401_1165835500272412_8233119901733093376_n.jpg


Anders Kristian Riis Nielsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Anders Kristian Riis Nielsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )