Bedre kollektiv transport i hele Køge Kommune

Upolitisk underskriftsindsamling for:

Bedre kollektiv transport i hele Køge Kommune - den ægte indsamling

Af lørdag den 6. maj 2017

Denne indsamling har INTET med den nuværende Ejby Borgerforening at gøre. Alt brug af og fra denne bedes inhentet tiladelse til først.

Køge Kommune skal begynde med, at give borgerne uden for Køge By, Ølby og Herfølge bedre forbindelser på kryds og tværs af kommunen.
Forbindelser til og fra Ølby, Køge By, Herfølge er helt fornuftige, her med 101A, 102A, R-tog og S-tog, der lavede ikke ændringer. Alle andre vil også gerne kunne bruge dette netværk.
Resten af kommunen halter efter, med undtagelse af Bjæverskov, som har 260R.
Borup, Stubberup, Nr. Dalby, Ejby, Lille og Store Salby, Højelse og Lille Skensved mangler et løft af den kollektive transport.
Syd på, ved Ringsbjerg og Tureby nedlægger man deres nye linje 247 som besparelse.
I Køge By samt i Ølby er der mange faciliteter som borgerne i de omtalte områder gerne vil bruge på lige fod med borgerne inden for Køge ”Bymuren”.
Der er teater, ny bio, der er bibliotek, jobcenter. Ølby området er der Campus, Regions Hospital, Lægevagt, STC, Privatskole samt meget andet der ikke er nævnt her. Bedre kollektiv transport i hele Køge Kommune er et godt oplæg til dem der vil have en plads i det nye byråd fra 1. januar 2018.

Med denne underskrift indsamling beder vi nu om et godt og solidt netværk af busser i hele Køge Kommune for borgerne også med henblik på de ændringer der skal ske i forbindelse med Køge Nord Station - Til november stemmer vi igen for det samme ved KV17.

 

Facebook