Bedre busdækning for skolebørn på strækningen Tånum-Hornbæk

Efter busomlægningen er vilkårerne for skolebørns transport til og fra skole blevet stærkt forringet. Tager de skolebussen, varer turen 50 minutter og eneste alternativ er bus 73 fra Tånum 7.14, men så skal de stå og vente udenfor skolen til 7.50, hvor man må gå ind.

I tillæg hertil, kører den timelige afgang fra skolen mod Tånum/Ålum ca. 10 minutter før skoletimerne slutter, med det til følge, at ventetiden på den næste bus er op i mod 50 minutter.  

Idet der er tale om børn ned til 6 års alderen, stiller det uforholdsmæssigt store krav til deres evne til at håndtere transporten selv, hvilket ofte er nødvendigt. Det er både utilfredsstillende og utrygt, som forælder, at lade børnene benytte bussen til og fra skole pga. disse forhold.

Problemet kan delvist løses ved at indsætte en ekstra bus med afgang fra Ålum eller Tånum , så det passer med at den er ved skolen ca. 7.50. 

Desunden må der kunne tages hensyn til skoletimernes afslutning, så ventetiden kortes markant i forbindelse med hjemtransporten.

Vi vil derfor opfordre Midttrafik til at imødekomme situationen.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Jesper Storm tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...