Bedre arbejdsvilkår

Vi som social og sundhedshjælper og social og sundhedsassistenter samt andet ufaglært sundhedspersonale i Vejle kommune ønsker at kommunen får iværksat, så det fremadrettet er muligt at kunne arbejde hver 3-4 weekend over et rul på 12 uger som fastansat i stedet for hver 2. Weekend. 

Vi ønsker at kunne få noget af vores privatliv tilbage, men samtidig fastholde det erhverv vi elsker at arbejde i, og kunne yde en indsats som sundhedspersonale. Dog savner vi at have mere fritid til vores egen familie. 

Vi ved at der i forvejen i flere kommuner i Danmark er etableret et arbejdsmiljø indenfor både plejehjem og hjemmepleje, hvor plejepersonalet kun arbejder hver 3/4 weekend, og derfor burde det også kunne lade sig gøre i vores kommune. 

Vi håber at i som kommune vil tilgodese at vi er mange der gerne vil have bedre arbejdsvilkår indenfor weekendområdet, og at vi i fællesskab kan skabe en løsning som tilgodeser alle parter. 


Linda Skibsted Hjort-Hansen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Linda Skibsted Hjort-Hansen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...