Arbejdslørdag. Nej tak til 1.000 kr i “bøde”

Denne underskiftsindsamling laves på baggrund af beslutningen, der er taget af bestyrelsen og lederen på Ejsing friskole og pasningsdel. 

Den er lavet med formålet om at være IMOD, at skulle blive pålagt en "bøde" på 1.000 kr pr gang husstanden ikke deltager på de planlagt frivillige arbejdslørdage, som foregår 2 gange om året. 

Dette er lavet som udgangspunkt i at der stadig skal kunne findes en løsning på de evt økonomiske problemstiller skolen oplever. 

Herunder tænkes iforhold til at finde frem til en fælles løsning blandt bestyrelsen og forældre enheden. Denne evt. nye løsning skal vedtages ved afstemning blandt forældre, leder og bestyrelse. 


Majken Marie Andersen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Majken Marie Andersen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...