> Konverterede Elbiler JA TAK! <

En konverteret elbil er en bil, oprindeligt bygget som en benzin eller dieselbil, der gennem konvertering har fået sin oprindelige motor fjernet og erstattet med en elektrisk motor og batterier således at den er blevet til en ren 100% elektrisk bil i samme udstrækning som fabriksfremstillede elbiler.

Det er en billig og resourcesparende måde at få en masse elbiler på vejene, der kan bruge vores grønne vindenergi og nedbringe vores behov for importeret olie fra Saudi-Arabien.

MEN DESVÆRE er reglerne for konverterede elbiler i Danmark i modsætning til resten af Skandinavien og resten af Europa bevist lavet så kringlede og bekostelige at de umuligøre denne ellers billige adgang til elbiler.

Formålet med denne underskriftindsamling er at reglerne skal laves om så de svare til de regler man har i andre Europæiske lande på området og vi derved kan få flere, billigere og bedre elbiler på gaden til den almindelige forbruger der ikke har råd til en ny Tesla.

De nuværende regler kan ses her:

http://www.fstyr.dk/~/media/7110D49E40384C2B8860BDB2A5755D7D.pdf

I næsten alle punkter nævnes et prøvningslaboratorium, Godkendelse fra et sådan bør kun være nødvændig hvis bilens bærende dele er blevet kompromiteret eller ændret, En almindelig bilsynsvirksomhed vil sagtens kunne udpege om bilens bærende konstruktion er blevet ændret da gennemgang af bilens bærende konstruktion netop er hvad de er trænet til.

 

Gennem denne underskriftindsamling har vi faktisk opnået at ændre det omsdridte Punkt C der direkte ummuliggjorde at få samtlige almindelige personbiler registreret:

da ingen almindelige personbiler bygget med Benzin og Diesel motor har plads mellem for og bagakslen alene til at rumme en elbil batteripakke var dette en gevaldig bariere, takket være vores fokus på netop
punkt C er deformations zonen hvor der ikke må være batterier blevet omdefineret til det område der udgøre hjulenes ydre omrids hvilket trods alt tillader en batteripakke i mange biler!

Prisen for afprøvningen alene er på over 100.000 kroner.

Der er behov for at lave reglerne langt mindre strengente og så de minder mere om normerne i andre europæiske lande som eksempelvis Holland, Finland og Tyskland hvor der dagligt køre mange konverterede elbiler rundt på vejene. Godkendelsesprocessen skal i højere grad lægges over på synsvirksomheden frem for prøvningsinstitutter.

Foruden at gavne miljøet vil nye regler også skabe arbejdspladser, I Tyskland alene findes der mange værksteder der specialisere sig i konvertering.

 

Et eksempel på en Folkevogn og en Trabant konverteret til Elbiler af en tysk virksomhed.

Disse biler er klar til at spare miljøet og deres omgivelser for en masse forurening samt give deres ejere mange fornøjelige timer bag rettet.

Det privilegie skal vi også have i Danmark.


Det skal være markant lettere og billigere at få en konverteret elbil indregistreret i Danmark!

 

 

Gør en indsats for de Danske Konverterings elbiler, Skriv under og del underskriftindsamlingen!

På forhånd tak.