Aarhusianske Artister for Fred og Retfærdighed

Udtalelse fra

Aarhusianske Artister For Fred

Vi fordømmer drabet på uskyldige mennesker i den igangværende israelsk-palæstinensiske krig. Vi er chokerede over disse forfærdelige voldshandlinger og må aldrig glemme vores fælles menneskelighed.

 

Vi opfordrer den danske regering, til at kræve en øjeblikkelig våbenhvile og lægge pres på den israelske regering, for at følge den humanitære internationale lov. Ingen omstændigheder eller årsag kan retfærdiggøre terrorhandlinger fra begge sider, der tager uskyldige liv.

 

Vi fordømmer stærkt alle former for vold. Undertrykkelsen og de frygtelige begivenheder, der i øjeblikket finder sted, er en tragedie for menneskeheden.

 

Vi ønsker en øjeblikkelig afslutning på krigsforbrydelser, sikring af øjeblikkelig humanitær bistand til Palæstina, den sikre tilbagevenden af gidsler holdt af Hamas, og at der forhandles en langsigtet og retfærdig fredsløsning.


Chadi Abdul Karim / AIWA AIWA    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Chadi Abdul Karim / AIWA AIWA tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...