Sig nej til nedrivning af "LilleSiam" i Ebeltoft

Kontakt forfatteren af dette andragende

er der en jurakyndig tilstede?

2024-06-17 09:25:59

Jeg er i gang med at prøve at nærlæse erhvervs og planudvalgets orientering vedrørende lille Siam som indledes:Erhvervs- og Planudvalget har den 12-6 2024 har besluttet, at ansøgning om nedrivning af den bevaringsværdige bolig ikke skal imødekommes.

Videre i teksten er der en mængde hvis-er som gør det svært at forstå om dette er en definitiv beslutning eller om der med tiden vil være mulig alligevel at give tilladelse til nedriving.

Jeg har virkelig brug for en jurakyndig som kunne hjælpe mig med at fortolke teksten. Derfor vil jeg spørge om det skulle være nogen af jer der uden erstattning ville kigge teksten igennem sammen med mig?

Så vidt jeg har forstået kunne vi om et år stå i den samme usikre situation. Derfor er der brug for handling allerede nu.


Göran Bergström

Hurra! Det er lykkedes!!

2024-06-13 19:10:44

Jeg har lige fået en mail fra kommunen som siger: "Erhvervs- og Planudvalget har den 12-6 2024 har besluttet, at ansøgning om nedrivning af den bevaringsværdige bolig ikke skal imødekommes."

Det som jeg ikke turde håbe på er sket. Jeg siger tak til alle jer der har bakket op om dette! En stor sten er faldet fra mit bryst.

Hvis jeg læser mailen rigtig vil man lave en ny lokalplan indenfor et år der skal beskytte både "lille Siam" (169) og dsk muséet (i59) ved siden af.

Bravo til os allesammen!

helsener Göran 


Göran Bergström

Hvordan er det gået?

2024-06-13 11:27:24

Ja, det ved vi ikke endnu. Underskrifterne er blevet afleverede og nu håber vi det bedste. Personlige henvendelser på kommunen kan man stadig lave, på trods af høringsperiodens udløb. Listen er stadigvæk åben for underskrifter. Så fortæl jeres venner om den.

hilsener

Göran


Göran BergströmDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...