Afstemning vedr. sauna i VV sæson 22/23

Kontakt forfatteren af dette andragende

Opfordring til at møde op på ekstraordinær generalforsamling d. 30. november

2022-11-29 10:17:14

Hermed en besked fra dialog-gruppen:

Kære alle underskrivere

Hermed en stor opfordring til, at vi alle møder op til EGF onsdag den 30. november 2022 kl. 19.00 på Birkerød Gymnasium, Søndervangen 56, 3460 Birkerød.

Vi håber, I har haft mulighed for at nyde saunaen i denne weekend, som var første åbningsweekend - og havde det ikke været for dialoggruppen var saunaen ikke åbnet, så stor tak til de fire som stillede op til dialogmøde for to uger siden omend bestyrelsen begik et groft tillidsbrud mindre end en uge efter. Dialoggruppens forslag dækkede dog over åbning alle ugens dage og med en ugentlig saunagus omend med reduceret tid.

På Vedbæk Vikingelaugs (VVL) hjemmeside ligger et ”informationshæfte”, som bestyrelsen egenhændigt har dikteret og lagt op for nylig – se udpluk vedhæftet.

Saunaen blev en del af VVL, da der blev stemt herfor på Generalforsamling i 2015. Siden da har foreningen oplevet splittelse (det udtaler høvdingen selv i Rudersdal Avis) og det er tydeligt, at nuværende bestyrelse med sine handlinger ikke ønsker sauna og slet ikke saunagus – ligesom nuværende bestyrelse tilsyneladende heller ikke arbejder for at samle foreningen. Splittelsen bliver desværre kun forstærket.

SÅ EN KÆMPE OPFORDRING TIL AT MØDE OP PÅ EGF - det nu op til DIG, hvis du ønsker en forening, som favner alle og som mener, at havbad, sauna og saunagus, alle tre dele har noget med vinterbadning at gøre.

Opslaget fra Mogens Brask med skriv fra advokat Henrik Qvist med speciale i foreningsret taler for sig selv - brug gerne fem minutter på at læse dette også 8det ligger på VVL opslagstavlen).

Vi har forsøgt dialogens vej med bestyrelsen, men desværre forgæves. Vi havde helst set, at nuværende bestyrelse fortsatte, men må desværre konstatere, at de ikke ønsker at samle foreningen.

VI SES PÅ ONSDAG - og spred endelig budskabet i dit netværk, da mange måske ikke læser opslagene på opslagstavlen.

For et bedre VVL ❄️

 

VVL1.jpeg


Ida Krause, medlem af VV

Facebook-gruppen 'For et bedre VVL'

2022-11-04 10:05:08

Hej alle

Så blev der indkaldt til EGF, men jo desværre ikke med det forslag, som vi har skrevet under på og fremsat. Bestyrelsen insisterer fortsat på, at sauna og tillid til bestyrelsen er to sider af samme sag, så dette er nu blevet til emnet for EGF.

Der er heldigvis en lille dedikeret gruppe, som fortsat knokler på med at forsøge at nå ind til bestyrelsen af dialogens vej. Hvis I har lyst til at bakke dem op i ders arbejde eller blot følge med i 'sagens gang', så opfordres der hermed til at man melder sig ind i Facebook-gruppen 'For et bedre VVL' (hvor tonen er mere konstruktiv end på VVL nyheds-siden).

I finder linket til gruppen her: https://www.facebook.com/groups/577241624181918/

Det ville være dejligt, hvis mange melder sig ind og viser opbakning til gruppen (man behøver selvfølgelig ikke skrive oplæg, kommentere etc.).

 

Hav en dejlig weekend - jeg håber, I finder en sauna, I kan komme i udenfor kommunegrænsen... wink wink :)

 

Kh. Ida 

 


Ida Krause, medlem af VVL

Underskrifterne er nu sendt til Høvdingen/Bestyrelsen

2022-10-17 07:34:52

Kære alle medlemmer,

Så er vores 167 underskrifter samt anmodning om at indkalde til EGF hurtigst muligt sendt til Høvdingen/Bestyrelsen.

HUSK: Det er IKKE muligt at stemme digitalt eller med fuldmagt til EGF, så derfor er det MEGET VIGTIGT, at vi møder så talstærkt op som overhovedet muligt! 

Der kan måske blive tale om, at man skal melde sig til på forhånd for at få plads på EGF (som det er tilfældet med GF), her er det selvfølgelig også meget vigtigt, at vi tilmelder os. Dog vil jeg mene, at vi alle skal dukke op til EGF uanset hvad (hvis alle mulige pladser er optaget), således at det ikke er praktikalitet som dette, der kan risikere at stå i vejen for vores muliughed for at afgive vores stemme.

Mvh. Ida 


Ida Krause, medlem af VVDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...