Genetablering af Ingstrup Sø

Kontakt forfatteren af dette andragende

Opdatering - Genetablering af Ingstrup Sø

2021-11-02 13:59:26

Kære alle,

Tusind tak for at i har støttet sagen om genetablering af Ingstrup Sø. Vi har fået mere og mere opbakning, både i form af løbende underskrifter, men også positiv dialog på sociale medier fra befolkningen.

Dertil så har vi talt med flere lokale politikere, og kontaktet alle politikere i byrådene fra Hjørring, Brønderslev, og Jammerbugt Kommune, som er de kommuner hvori Ingstrup Sø lå. 

Vi ved jo at det er lykkedes på Sjælland med Søborg Sø, hvori 63 lodsejere frivilligt indviligede i en genetablering. Vi kan se at der er ca. 12 lodsejere mellem de tre Kommuner Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt - altså væsentligt færre parter der på frivillig basis skal blive enige. 

Det har vi gjort vores myndigheder og politikere opmærksomme på.

Jeg håber på, at i oven i jeres allerede store hjælp med jeres underskrift, kan bede flere potentielle støtter om at skrive under på sagen via https://www.skrivunder.net/genetablering_af_ingstrup_s

Jeg håber at i kan hjælpe med at sprede det gode budskab om genetableringen om en stor og særdeles fiske- og fuglerig sø, som den var før menneskelige indgreb.

Med venlig hilsen

John Kristiansen

-------

I kan læse mere om genetableringen af Søborg Sø, en parallel til denne, her:

Det kan lade sig gøre! Se hvad de har gjort ifbm. Søborg Sø: En genetablering af Ingstrup sø kan foregå på samme favorable vilkår, som den fornylig vedtagne genetablering af Søborg sø. https://www.tv2lorry.dk/gribskov/efter-230-aars-toerlaegning-genoprettes-en-af-nordsjaellands-stoerste-soeer

Feed fra offentligt møde vedr. genskabelsen af Søborg Sø:
https://live.video-stream.dk/naturstyrelsen/261120/


John Østergård KristiansenDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...