Kortereskoledage

Kontakt forfatteren af dette andragende

Initiativmøde i aften kl. 19.00 til 20.00

2015-10-20 11:03:13

Kære forældre m.f. i Albertslund.

Vi er i forældregruppen bag initiativet “Kortere skoledage i Albertslund” blevet overvældet over den brede og stærke tilbagemelding. Mere end 400 har p.t. skrevet under på vores opråb til politikerne, og mange har deltaget i debatten.

Nu skal vi have vores politikere til at handle. Og vi må vise, at vi som forældre står samlet og er bredt repræsenteret i hele byen.

Derfor søger vi nu at udvide initiativgruppen. Der er brug for forældre fra alle Albertslunds skoler. Som sammen danner netværk, der ikke er til at overse, og som kan kontakte den enkelte skoles bestyrelse.

Vil du være med til at gøre Albertslund til den kommune, hvor forældrene i samarbejde med skolebestyrelserne fik forkortet og styrket skoledagen for vores børn? – så mød op til initiativmødet! I aften - tirsdag d. 20 oktober kl 19-20.

Mødet afholdes på Gamle landevej 47 (SFO Baunegården). Hvis du er forhindret i aften – men stadig vil være med eller bidrage – så kontakt Jeppe Rönnow, jsronnow@gmail.com, som tager dit navn med i aften og ved dannelse af netværk.

 

Med de bedste hilsner,

Forældrene bag initiativgruppen - Kortere Skoledage i Albertslund.


Forældrene i Albertslund



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.