Støt Specialklinikken Rebild og kiropraktor Erling Pedersen-Bach’s ret til selvstændigt at kunne praktisere.

Styrelsen for patientsikkerhed, har d. 16. december 2019, frataget Erling Pedersen-Bach (ejer af Specialklinikken Rebild) retten til selvstændigt at kunne drive og udføre kiropraktiske behandlinger, røntgenoptagelser og diagnosticering.

Specialklinikken Rebild er især kendt for sine behandlinger af piskesmæld, diskusprolapser og smerteramte. Derudover er Specialklinikken de eneste i Danmark der udfører DMX (røntgen i bevægelse). 

Erling Pedersen-Bach har indtil nu behandlet over 30.000 klienter til en bedre livsførelse.

Erling Pedersen-Bach er uddannet på Los Angeles College Of Chiropractic i august 1973 og har modtaget graden som Doctor of Chiropractic. Derudover har han specialiceret sig i Gonstead analyse, behandlingssystem og teknik, som han gennem DMX har tilføjet en dynamisk dimension. Han er den første der har koordineret og sammenført Gonsteadsystemet med DMX. Som uddannet kiropraktor har man gennemgået og bestået røntgenologisk uddannelse og DMX er efter eget valg et efterstudie (som foregår på kursus, og ved selvstudier, samt under klinisk arbejde med DMX). 

Skriv under nu og bak op om Specialklinikken Rebild og Erling Pedersen-Bach’s ret til at fortsætte selvstændigt at drive sin virksomhed, yde kiropraktiske behandlinger, lave røntgenoptagelser og diagnosticering. Derudover at vi som borger i samfundet selvstændigt har friheden til at vælge behandlingsmuligheder for vores symptomer og lidelser.

Lad os sammen sikre, at skadelidte fremadrettet kan blive behandlet på Specialklinikken Rebild.

 

 

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sabine Quardon tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook