Save program specific study boards

Kommentarer

#96

I believe the reduce study board members will reduce the overall quality.

BLC should not abolished because the langauge as well cultural awarness is as equally important as economic one.

Mislav Susac (Strøby, 2024-03-04)

#125

Jeg ønsker mit studie stærkt repræsenteret i studienævnet. For den sags skyld for alle studier.

Camilla Kragh Lynning (Roskilde, 2024-03-04)

#126

I do not agree with the dean's proposition. This program is needed, even if it is small.
I would like to co-create a list of arguments that will prove how valuable this program is in a way it is now.

Maciej Mielewski (København, 2024-03-04)

#195

En bestyrelse ikke skal micromanage. En bestyrelse skal være visionær for hele organisationens retning ikke manage hver enkelt studieretning - de gør de bedste selv, da de jo har bedst styr på deres eget pensum og retning/vision.

Fordi et godt universitet skal være så diverst som muligt, da det øger de studerendes adaptability i en hurtigt udviklende verden og minimerer akademiske blind spots (se blot på finanskrisen). Derudover øger det også faglig professionalitet, da vi bliver mere specialiserede og dermed bedre til at besvare flere spørgsmål.

Fordi centraliseret magt er lort. Folk bliver marginaliserede og beslutningerne bliver generelt dårligere. Det er jo ikke nødvendigt for Torben at skulle vide alt hvad der sker på universitet, han skal tage sig selv og sit job alvorligt og agere "leader" i stedet for at smøre sig selv i sin selvfede meritokratiske arrogance sammen med sine 29 mil.

Fordi hvis bestyrelsen vil have selvstændige, innovative studenter skal vi have rammerne til at være det.

Fordi det her vidner om man skal lære om etik inden man bliver et svin, for så fordrejer man etikken til at passe ned i sin allerede eksisterende kynisme.

Såsom at man mener at man "Vil forme den næste klima-generation " (https://www.altinget.dk/artikel/torben-moger-trods-exit-fra-pensiondanmark-jeg-gaar-ikke-paa-pension-det-ligger-ikke-til-mig), men ikke lade den generation forme sig selv??
At man samtidigt har været formand for PensionDanmark, der har "2493 millioner kroner i de sorteste selskaber" (https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/saa-meget-har-hver-pensionskasse-i-de-sorte-investeringer-find-din-egen-paa). Der kunne man jo faktisk have været grøn, hvis man ville. Så hvis man vil forme en klima-generation, så lad dem dog forme sig selv, og indse at man selv er hyklerisk på netop dette punkt... Medmindre "klima-generation" selvfølgelig skal forståes som at man vil påvirke klimaet negativt mest muligt.
Derudover er det også mærkeligt at man er formand på et pensionsselskab gennem 30 år og er af den holdning at "Jeg går ikke på pension. Det ligger ikke til mig" (https://www.altinget.dk/artikel/torben-moger-trods-exit-fra-pensiondanmark-jeg-gaar-ikke-paa-pension-det-ligger-ikke-til-mig)

Læs evt denne inden bestyrelsen, når frem til sin beslutning, hvor der bl.a. står "Erhvervsledere så ud til at klare sig dårligst på alle universitetsposter. " (https://www.berlingske.dk/synspunkter/skal-cbs-naeste-rektor-vaere-forsker-eller-professionel-leder)

Derudover har jeg hørt at samlingen af alle studienævn skal gøre det nemmere for bestyrelsen at sætte sig ind i hvad der foregår på universitet, men der kommer jo ikke til at foregå mindre end, der gjorde før... Der kommer jo til at være samme indhold bare fordelt på færre studienævn. Så mængden af studienævn vil blive markant reduceret, men der vil ikke forekomme en reduktion i mængden af hvad der skal diskuteres til studienævnene. Medmindre man ønsker at kvaliteten skal dale.

Universitet skal være et sted hvor man kan teste/prøve turde tage fejl og blive klogere. Det håber jeg bestyrelsen vil være et forbillede for og erkende denne fejl.

Andreas Nielsen (Frederiksberg , 2024-03-05)