Underskriftindsamling for bevarelse af Lindehuset

Kommentarer

#2

Jeg er forældre til et barn på Lindehuset, som elsker at gå der og det vil være en kæmpe omvæltning i alle børnenes hverdag (170 børn) hvis de skal omplaceres!!

Anne-Maria Dobsa (Frederiksberg, 2022-08-26)

#3

Min søn er så glad og tryg i lindehuset.
Lindehuset gør en kæmpe forskel for vores børn.

Lea Smith Lindgren (Frederiksberg, 2022-08-26)

#4

Jeg elsker Lindehuset, og min søn er så tilfreds med pædagoger og medhjælpere. Jeg håber vi kan bevare vores Lindehuset!

Josephine Lübeck (Frederiksberg, 2022-08-26)

#5

Fordi Lindehuset er et fantastisk sted at være barn, idet faglighed, udvikling og læring i form af skov og by giver mit barn de bedste forudsætninger i fremtiden.

Maria Jensen (Frederiksberg, 2022-08-26)

#8

Fordi min venindes børn går i lindehuset og som kommende pædagog ønsker jeg slet ikke at se at lindehuset lukker

Maja Carlsson (Frederiksberg , 2022-08-26)

#10

Fordi det må være muligt at spare andre steder end på børneområdet. Og da slet ikke lukke en velfungerende institution!

Trine Højsted (Frederiksberg, 2022-08-26)

#12

Min søn går i lindehuset - og vi er SÅ glade for den institution. Den må bare IKKE lukke!

Pernille Albrechtsen (2000 Frederiksberg, 2022-08-26)

#15

Jeg skriver under fordi det vil være en katastrofe for vores børn, hvis de ikke længere må gå i deres elskede, prisvindende, populære, velfungerende, etablerede og dejlige institution Lindehuset. Et sted hvor pædagogerne har været ansat i årevis. Der er stabilitet og god stemning. Der er gode faciliteter, som er enormt betydningsfuldt at kunne tilbyde sine børn. Skovstedet er en stor del af det. At man vil lukke tre ud af fem stuer i Svaneparken virker grotesk. Undersøgelser viser at det er sundt og godt for børn at komme ud i naturen. Og som barn på Frederiksberg, har det ekstra stor værdi at få det ind i hverdagen. At man vil lukke tre pladser giver mening, da huset så vil være halvtomt. Legepladsen bliver større er så et argument, men hele pointen i at tage i skoven er ikke legepladsen men skoven! Vores børn skal ikke kastes ud i et system, hvor de fra maj 2023 skal smides rundt i institutioner rundt omkring på Frederiksberg. Det er skammeligt at lukke Lindehuset - et sted med venteliste. Et sted hvor børn, der fraflytter kommunen er blevet gående alligevel, pga den høje kvalitet. Der er meget snak om dårlige institutioner i andre kommuner, så at lukke denne yderst velfungerende institution ville være et kæmpe tab for Frederiksberg.

Naja Falhof Aastrup (Frederiksberg, 2022-08-26)

#16

Begge mine børn går i hhv. vuggestue og børnehave i Lindehuset. Vi er så glade for både de fysiske rammer og det passionerede personale. Lindehuset er enormt professionelt drevet, de fysiske omgivelser i både hus og skoven er fantastiske og pædagogerne er udover det sædvanligt dygtige. At lukke et så velfungerende sted, hvor det både er rart for pædagoger og børn at være, er i mine øjne, katastrofalt.

Bjørg Ida Stenild (Frederiksberg, 2022-08-26)

#19

Jeg kender en familie som har barn i institutionen, som elsker dette sted.

Maja Haibrock (Søborg, 2022-08-26)

#20

Det er super vigtigt, at politikerne på Frederiksberg forstår, at der er meget stor modstand på forslaget om at lukke Lindehuset og at det virker uigennemtænkt og baseret på ufuldstændig økonomisk analyse.

Signe Vejgaard (Vanløse, 2022-08-26)

#22

Jeg er forælder til et barn i Lindehuset, og jeg ønsker at bevare det.

Cathrine Beck Kristensen (Frederiksberg, 2022-08-26)

#25

Fordi jeg mener en lukning af denne veldrevet institution med godt børne- og arbejdsmiljø, som understøtter nuværende og fremtidige børn i deres meget kritiske udviklingsår.

Det vil ikke være forsvarligt at lukke en så god institution pga husleje, når det samtidig er en sommerferie åben institution for andre omkringliggende institutioner…

Vi har pt et barn i Lindehuset, hvor der er rum og personale til at sikre en god udvikling - med rum mener jeg virkelig gode fysiske rammer hvor børnene i huset har forskellige rum at være i i løbet af dagen…

Kirsten Drost (Frederiksberg, 2022-08-26)

#30

En lukning af Lindehuset med udelukkende huslejeniveau som grund, er fuldstændig uforståelig.
Det er klart at en faldende børnetal må betyde reduktion af dagtilbudspladser, men her bør i højere fra ses på tilsynsrapporter, arbejdsmiljø, sygefravær, anciennitet, forestående dyre renoveringsprojekter, ledige pladser. Lindehuset har et stabilt og yderst dygtigt personale, som sørger for en varieret og tryg hverdag for store og små, hvilket altid har betydet få ledige pladser.
Lindehuset er en højkvalitetsinstitution med historiske flotte tilsynsrapporter.
At huslejen er høj skyldes derimod at Lindehuset er bufferinstitution, som har åbent på lukkedage og desuden er klar til at skabe en tryg hverdag med gode forhold for børn fra kommunens andre institutioner som i perioder må lukkes pga uforudsete hændelser.
At lukke Lindehuset vil være en katastrofe for de 178 børn som har deres daglige trygge hverdag i Lindehuset

Heidi Hansen (Frederiksberg, 2022-08-26)

#32

Gode institutioner samt skovbørnehaver skal bevares.
De små vi sender så tidligst afsted skal ikke rykkes rundt men blive hvor de har det trygt og godt. Der skal ikke spares på vores børn og tvinge folk fraflytte kommunen som allerede er svær nok at kunne blive i med de priser.

Celeste Beenfeldt Kosak (Frederiksberg, 2022-08-26)

#34

Vi skal bevare skovbørnehaverne!

Gitte Pedersen (Frb c, 2022-08-26)

#36

Jeg skriver under fordi mit barn er enorm glad for institutionen og pædagogerne. Hendes glæde gør os trygge nok til at kunne gå på arbejde, velvidende om at hun har det godt.

Aniq Farooqi (Frederiksberg, 2022-08-26)

#39

Der går 2 drenge fra min familie der

jette Berring (Liseleje, 2022-08-26)

#40

Vi som familie nåede lige akkurat at flytte fra Nyelandsgården inden den blev lukket og nu står vi så overfor en lukning af Lindehuset. Vi kan som sådan være ligeglad, for vores yngste er lige startet i skole. Men vi er IKKE ligeglad. De 5 år vi nåede at være i Lindehuset har været fantastiske, rammerne, personalet, ledelsen og det hele fungerer bare. Vi har haft forskellige udfordringer med vores drenge og hver gang har vi løst det i samarbejde med både ledelse og personale. Hvilken kæmpe ressource der vil gå tabt ved at lukke et velfungerende sted og jeg føler med de mange familier der kommer til at lide under det. Derfor skriver jeg gerne under.

Pia Sandholdt (Frederiksberg, 2022-08-26)

#43

Mit barnebarn går i institutionen og stor trives. Jeg undrer mig over, at blot kort tid efter Frederiksberg er blevet en “rød kommune” så går de efter besparelser på børneområdet - øv for den da!!!!!!

Kit Christiansen (Albertslund, 2022-08-26)

#45

Det er vigtigt at politikerne står ved deres ord.

Johan Birket-Smith (Frederiksberg, 2022-08-26)

#50

Jeg synes det er en stor skam at lukke en af Frederiksbergs bedst fungerende daginstitutioner.

Mads Drewsen (Frederiksberg , 2022-08-26)

#51

Min yngste datter gik der i vuggestuen og et halv år i børnehaven/skov💜
Hun elsket,at komme afsted og specielt i skoven💜
Vi flyttet pga vi købte hus👍

Louise Güldali Güldali (Tune, 2022-08-26)

#60

Lindehuset er en institution hvor faglighed, omsorg, empati, fællesskaber og humor er hverdagen for mange børn, forældre og personale.

christina andersen (Vanløse, 2022-08-26)

#62

Jeg har arbejdet i lindehuset og det er en fantastisk institution, med fantastisk personale og med fantastiske rammer for en masse børn kan have en dagligdag og udvikle sig på bedste vis.

Jennifer Damgaard (Ikast, 2022-08-26)

#65

Mit barnebarn går i Lindehuset, som jeg vurderer som en virkelig god institution der i meget høj grad tager hånd om det enkelte barns trivsel

Birthe Tandrup (Virum, 2022-08-26)

#67

Vi ikke kan undvære Lindehuset! Vores søn er så glad hver dag og pædagogerne er top proff.!

Stine Wictoria Slettland (København SV, 2022-08-26)

#68

Mit barn går i Lindehuset. Han elsker sin børnehave, som vi valgte efter at have besøgt samtlige børnehaver i området, fordi vi følte (og føler) at Lindehuset havde den bedste atmosfære, de bedste tilbud til børnene og en leder, der virker kompetent og engageret. Min mand og jeg ville være MEGET kede af og undrende over, hvis man vælger at lukke den institution, der med vores øjne er den bedste i vores ende af Frederiksberg.

Signe Nordentoft (Frederiksberg, 2022-08-26)

#69

Jeg syntes ik besparelser skal gå ud over børn der er vant til en dagligdag og jeg syntes det er urimeligt at der spares på børnene hver gang der skal spares inden pædagogerne eller deres skoler osv stop det nu

Pia Nielsen (Østerbro , 2022-08-26)

#70

Fordi det ville påvirke min fætters hverdag som går dernede

Zilla Nielsen (Tølløse, 2022-08-26)

#76

Min søn går i institutionen, og valgte Lindehuset i sin tid, da jeg efter besøg i samtlige institutioner i nærområdet vurderede Lindehuset til at have de bedste faciliteter, den bedste atmosfære og den mest engagerede og faglige leder.

Jens Bech (Frederiksberg, 2022-08-26)

#81

Det er skammeligt at behandle børn på den måde

vivian Falhof (Frederiksværk, 2022-08-26)

#85

Fordi det er et fantastisk hus og lokation og min søn er så glad for det!

Pernille Fosskov Frederiksen (Frederiksberg, 2022-08-26)

#86

Jeg er uenig i forslaget om at lukke institutionen Lindehuset.

Camilla Hansen (2000 Frederiksberg, 2022-08-26)

#90

Fordi jeg ikke ser fornuften i at lukke Lindehuset.

Søren Larsson Engler (Frederiksberg, 2022-08-26)

#92

Jeg skriver under fordi jeg ikke er enig med at de skal lukke lindehuset. Det skal stoppes, Vi skal ikke sparer på det her område når det handler om børn,

Tuna Civi (Frederiksberg , 2022-08-26)

#95

Jeg har haft 3 børn igennem hele deres vuggestue og børnehave tid i Lindehuset. Det er et fantastisk sted og mit hjerte bløder for de berørte familier og raser over politikers vanvittige ideer.

Mia Wikke Pettersen (2000 Frederiksberg, 2022-08-26)

#97

Det vil være så ærgerligt at lukke Lindehuset. En så veldrevet institution, hvor samspillet mellem de voksne og børnene er unikt. Børnene bliver hørt og set, og vi er som forældre altid trygge ved at aflevere vores børn.

Mi Louise Glerup (Frederiksberg, 2022-08-26)

#99

Hvorfor en velfungerende institution ? Giver ikke mening!

Birgitte Kristensen (København, 2022-08-26)

#104

Lindehuset er en fantastisk daginstitution og arbejdsplads.

Kasper Kjær (Brønshøj, 2022-08-26)

#123

Fordi børns trivsel er vigtigere end alt andet

Diana Zetner (Frederiksberg, 2022-08-26)

#125

Det er en god institution som ikke skal lukkes

Jytte Kristensen (Frederiksberg, 2022-08-26)

#126

Jeg skriver under fordi jeg har børn der skal starte der.

Merete Voel (Frederiksberg, 2022-08-26)

#128

Fordi det er en skam at lukke sådan en velfungerende institution

Maibritt Nikolau (Frederiksberg , 2022-08-26)

#132

Jeg ønsker det bedste for mit barnebarn. Han trives rigtig godt i Lindehuset og elsker at være der .

Helke Zetner (Præstø, 2022-08-26)

#133

Den institution har betydet SÅ meget for mit barnebarns trivsel

Herdis vinkel Clausen (Humlebæk, 2022-08-26)

#135

Jeg skriver under fordi det går udover mine børns trivsel.

Mona Ali (2000, 2022-08-26)

#139

Jeg har arbejdet i Lindehuset og syntes det er et skønt hus og arbejdsplads

Pia Andersen (Hvidovre , 2022-08-26)

#140

Besparelser på børns trivsel bliver meget meget dyrt på den lange vane!

Katrine Vinter (Risskov, 2022-08-26)

#146

Jeg har haft mine to børn i denne helt forrygende og fantastiske institution. Jeg har kun rosende ord tilovers til personalet og ledelsen.

Nicole Mortensen (Frederiksberg , 2022-08-26)

#150

Det er synd og skam at nedlægge, en sund velfungerende institution

Britta Damgaard (Vanløse, 2022-08-26)

#152

Mit barnebarn går i daginstitution der, og han føler sig meget godt tilpas der.

Dirk Lübeck (Opa, 2022-08-26)

#153

Det er min søns gamle vuggestue.
Det er en så stor del af hans dannelse og opvækst! Sådan et sted og sådanne mennesker må ikke gå tabt!

Det er Connies og Morten skyld min søn er den, han er i dag!

Niklas Bak (Glostrup, 2022-08-26)

#154

Jeg bor ikke på Frederiksberg mere. Men min datter gik i vuggestue og knap et år i børnehave. Inden vi fraflyttede kommunen.
Min datter kan stadig tale om, at hun savner Lindehuset. Så det ville være sørgeligt hvis Lindehuset skulle lukke.

Morten Kamper-Lacoppidan (Smørum+, 2022-08-26)

#157

Fordi det er en fantastisk og anerkendt vuggestue, hvor man møder et kompetent og hjertevarmt personale. Et sted mit barnebarn trives og envuggestue valgt med omhu af hans forældre. Vuggestuen ligger desuden meget centralt, hvilket også har stor betydning!. 178 børn pt. må da vidne om et behov.

Dorrit Bregner (Struer, 2022-08-26)

#158

Lindehuset må ubetinget være en af de mest velfungerende institutioner på Frederiksberg!

Cathrine Düring-Ørsted (Frederiksberg, 2022-08-26)

#160

Jeg skriver under fordi at jeg ser et behov for at se dybere ned i problemstillingen om hvor der skal spares
Lindehuset er en velfungerende drevet institution med:
Lavt sygefravær hos personalet
Fast stabil medarbejdergruppe
Gode arbejdesmiljø rapporter
Tilfredse bruger
Ventelister på hos pladsanvisningen

Jeg ser det også nødvendigt at vurdere ift. fastholdelse af personale samt rekrutteringen for hele området på Frederiksberg.
En velfungerende institution kan medvirke til bedre rekrutteringsmuligheder samt fastholdelse af personalet. Endvidere er der stor tilfredshed blandt forældre.

Nadia Schnipper (Frederiksberg, 2022-08-26)

#163

Min nieces 2 børn går i institutionen den ældste skal nu starte i børnehaven med skovbørnehaven og det er ikke i orden at man vil fjerne så god en institution og frihed til ungernes liv og udfoldelse fra dem.

Mia Schmølker (København , 2022-08-26)

#168

Jeg skriver under, fordi Børneinstitutionen Lindehuset skal bevares.

Signe Cecilie Kristoffersen (København, 2022-08-27)

#170

Min søn er i Lindehuset og vi er så glad for institutionen

Thomas Lübeck (Frederiksberg, 2022-08-27)

#173

Det er vigtigt at bevare de institutioner der fungerer godt

Jette Engsbye (Herlufmagle , 2022-08-27)

#177

Lindehuset er en af de mest rummelige og nysgerrige børneinstitutioner i byen. Har selv en søn der går der og de fysiske rammer er fantastiske, som sammen med opholdet i skoven 50% gør det til en fantastisk rejse for børnene at bruge deres tid der.
Personalet er fantastisk, inddragende og altid nærværende over for børn og forældre.
At lukke Lindehuset er et kæmpe selvmål, som kommer til at gå ud over børnene.

Michael Ingemann (Frederiksberg, 2022-08-27)

#179

Fordi mit barnebarn går i Lindehuset

Helge Elgaard Hansen (Præstø, 2022-08-27)

#183

My grandchild go in this kindergarden and is so happy. Please not close this kindergarden.

Susanne Lübeck (Berlin, 2022-08-27)

#187

Jeg skriver under fordi begge vores piger har gået i vuggestue og børnehave i Lindehuset. De har været utrolig glade og har altid glædet sig til at komme afsted.
Det ville være en skam at lukke Lindehuset ned, det er kompetente pædagoger og gode rammer for børnene.

Martin Sillassen (Ølstykke, 2022-08-27)

#194

Min fætter går i børnehaven

Magnus Kilsgaard (Skagen, 2022-08-27)

#196

Vi skal bevare de gode institutioner i Kommunen, og beslutningerne skal tages på fair vilkår som kommer børnene tilgode.

Signe Molin (Frederiksberg, 2022-08-27)

#197

Jeg har et barn i Lindehuset, og vi elsker stedet

Eva Kock (Frederiksberg, 2022-08-27)

#198

Der må være en anden og bedre løsning. Børnenes tarv er vigtigt

Lars Devald (Frederiksberg, 2022-08-27)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...