Støt Børns menneskerettigheder

Kommentarer

#2

En der ramt af systemet

Frank Rasmussen (Munkebo , 2021-10-24)

#3

jeg er enig.

marie louise brangstrup (københavn, 2021-10-24)

#9

Jeg står selv midt i at miste samværet med begge mine børn, efter at været igennem systemet med Familieretshuset og kommunens

Richard Aasholm (Kolding, 2021-10-24)

#10

Jeg skriver under fordi især samværsforældre,(ofte fædre) lever i en tilstand af lovløshed under det danske familieretshus, hvor der er en omgang med både børns og forældres rettigheder, der strider direkte imod menneskerettighederne

Jan Skovdal (Haderslev, 2021-10-24)

#11

Jeg skriver under fordi jeg selv har en bonusdatter der er udsat for psykisk overgreb i form af forældrefremmedgørelse

Caroline Caroline Mai Lundgren (Lyngby, 2021-10-24)

#13

Der skal mere fokus på ligestilling i familiesager.
Fokus på de ufine metoder der bliver brugt for at fremmedgøre den ene forældre for egen vindings, skyld og ikke for barnets skyld.

Kim Hansen (Nysted, 2021-10-24)

#18

Vi skal have forbedret familieretssystemet til at sikre at børn ikke får brudt kontakten til den anden forældre

Christian Schneider (Mørke, 2021-10-24)

#20

Fordi systemet er desegnet mod mænd.

Charles Turner (kolding, 2021-10-24)

#23

Jeg skriver under fordi den danske retssikkerhed hænger i laser…

Ole Sørensen (Skagen , 2021-10-24)

#26

Jeg underskriver fordi jeg har betragtet dette game af løgn, bedrag og forhaling i nu 27 år. Statsamtet/ Statsforvaltningen/ Familieretshuset er en joke, hvor topledelsen evner at glide af på de virkelige problemer - og nu, støttet af den totalt inkompetente minister, Astrid Krag, opnår nye højder af inkompetence og utroværdighed - samtidig med at de nu på 29. år har evnet at tilsidesætte Den Europæiske Menneskerettighedskonvention - som er lov (!) i Danmark. Skandaløst - og flere af os vil med tiden indbringe dette for ICC - Den internationale Straffedomstol, da de manglende reformer er at sidestille med Forbrydelser mod Menneskeheden.

Toni Stannov (Nivå, 2021-10-24)

#29

Det er fuldstændigt uacceptabelt det der foregår. Jeg er rystet i min grundvold over den manglende retssikkerhed der hersker i Danmark. Fædre skal kæmpe og bevise at de er værdige til at være fædre ved de svære skilsmisser. De er nærmest retsløse fra dag et . Politikere som Astrid Krag er fuldstændig ignorant overfor det der foregår. Fædre og børn fratages muligheden for at være sammen eller holde ferie i flere år. Det giver store ar på sjælen. Det koster det danske samfund milliarder i livsvarige skader og sagsomkosninger, psykolog og retshjælp.Den fælles forældremyndighed ikke er eksisterende. Myndighederne,Familieretshuset og kommunerne overholder ikke loven. Familieretshuset er en katastrofe. De er ikke dygtige nok og der er enorme ventelister. De er næsten umulige at komme i kontakt med. Den nye lov af 19 april 2019 fungerer slet ikke. Den person der har sat sig ind i reglerne på forhånd, og bliver boende i huset, bliver pr automatik Bopælsforælder. Hun får al magt, penge og retten til at blive boende med børnene og have dem alle ferier. Den anden forælder bliver samværs forælder og midter næsten alle dine rettigheder. Der bliver slet ikke skelnet til hvem der egnet dig bedst. Man laver ikke fra starten en 7/7 ordning. Det er penge i at have børnene. Der er ingen interesse for bofælsforælderen i at dele børnene. Hvis der var krav om samarbejde fra starten ville bopælsforælderen blive tvunget til st samarbejde. Der burde var kvalificeret mægling fra starten. Det er statens uansvarlighed og selvopfundne regler, der gør at konflikterne optrappes og vi taber så mange og det har så katastrofale menneskelige omkostninger. Jeg anklager staten for deres umenneskelige adfærd over for landets borgere og ikke at tage disse 1000 vis at sager alvorligt.

Pia Corneliussen (Vallensbæk Strand, 2021-10-24)

#32

Børn har ret til begge forældre

Rune Grandal (Odense, 2021-10-24)

#33

Jeg skriver under fordi min søn ikke set hans søn i snart 7 måneder og det har vi heller ikke

Brian Egekjær (Ringsted, 2021-10-24)

#34

Der ikke tages hensyn til barnets bedste eller tarv efter nuværende lovgivning. Bopælsforældre kan tillade sig for meget som skader samværet mellem børn ig samværsforældre.
Lovgivningen er forældet og der skal ske en forandring nu.

Vang Mie (Næstved, 2021-10-24)

#35

Barnets tarv står mig på sinde.
Der arbejdes i DK ikke handleorienteret med forældrene i konflikthåndtring.
Der stilles ikke krav om vigtigheden i at samarbejde omkring barnet i en skilsmisse situation.
Børn mistrives når samarbejdet mellem forældrene er konfliktfyldt.

Conny Damgaard (5500 Middelfart, 2021-10-24)

#40

Vores familie har selv store problemer med familierethuset, og hvor har jeg ondt af alle de børn som ikke må se deres får og hans familie.

Egekjær Pia (Ringsted , 2021-10-24)

#42

Børn har ret til at være lige meget ved begge forældre. Samværsforældrene bliver på ingen måde tilgodeset i familieretshuset, da man herinde stort set altid vælger at holde med bopælen. Det er dybt diskriminerende når man tænker på at der altid bliver råbt op om at alle skal være lige! Jeg har kun oplevet at familieretshuset.dk har gjort tingene værre!

Helle Sonnesen (Sønder Omme, 2021-10-24)

#43

Jeg er i samme situation

Mike Wind (Varde, 2021-10-24)

#45

Jeg har en søn, der kæmper for sine børns rettigheder.
Deres mor vil ikke samarbejde og udfører samværeschikane på alle mulige og umulige måder.

Nielsen Marianne Lange (FAABORG , 2021-10-24)

#46

Jeg har fået frataget min forældremyndighed på grund af højt konflikt Niveau. Af familieretten samt landsretten .
Jeg har bedt om hjælp fra kommunen i Esbjerg både til samvær men også for at få støtte til depression og selvmords tanker. Her er svaret desværre . " Beklager vi kan ikke hjælpe dig når du ikke har Fælles forældremyndigheden mere. Ring til din læge. Læge udskriver anti depression medicin 🤞
Har søgt forældremyndighed igen men afslået PGA konflikt . Men der er ingen kontakt imellem mig og min eks. Har søgt k
Konflikt håndtering men er afslået.

Kent Kristensen (Gredstedbro, 2021-10-24)

#50

Er i same situation

Navaratnam Rohan (Brønderslev , 2021-10-24)

#53

Jeg er fremmedgjort farmor, og landets familieret sejler, med kurs mod katastrofe.

Conny Rytter (Silkeborg, 2021-10-25)

#54

Børn lider under tvangsfjernelserne

Karin Ernst (Skagen, 2021-10-25)

#60

mænd skal have ligeret

michael christiansen (brylle, 2021-10-25)

#61

Familieretten i Danmark lever ikke op til Barnets Tarv. Børn har ret til begge forældre.

Thorsted Birgit (4100 Ringsted, 2021-10-25)

#65

Min søn ikke har set sine børn i 5 år på grund af chikane fra børnenes mor og absolut ikke er blevet lyttet til i familieretten.

Nielsen Connie (7160 Tørring, 2021-10-25)

#66

Den danske stat har pligt til at overholde både menneskerettighederne, samt den danske lovgivning -
Ligeledes bør staten straks få undersøgt, hvordan netværket bag disse forældrefremmedgørelser, har organiseret overgreb mod danske børn, med et økonomisk motiv fra involverede parter.

Tellefsen Christoffer (Køge, 2021-10-25)

#71

Der er noget helt galt i de danske familieretshuse, ikke kun ang. denne sag. Retssikkerhed er vigtigt og den ser de efter min opfattelse stort og flot på.

Helle Gottschalk (Holbæk, 2021-10-26)

#75

Jeg skriver under fordi systemet er uretfærdigt.

Carl Michael Elverlund (Brønshøj , 2021-10-26)

#76

Jeg er farmor til en 3-årig pige, som næsten ikke ser sin far (min søn). Jeg har aldrig i mit liv oplevet sådan en forskelsbehandling. Det er uværdigt for et demokrati og umenneskeligt over for de børn og forældre, det går ud over.

karin Jønsson (Læsø, 2021-10-26)

#77

Jeg selv sidder med et barn som er blevet forældrefremmedgjort og Familieretshuset er sådanset ligeglad med de beviser og fakta man fremviser..... Det er nu på 11 måned jeg ikke har set min dejlige datter som bliver udsat for psykisk vold, psykisk overgreb og børnemishandling af systemet og den anden forældre.

Mads Møller (4700 , 2021-10-26)

#79

Jeg er i samme situation kan virkelig godt sætte mig i jeres situation ønsker jer alt mulig lykke til😊

Dam Jan (Fredericia, 2021-10-26)

#82

Jeg underskriver her da jeg selv står i en rigtig dum situation min eksmand og jeg gik fra hinanden i januar mine piger på 9 år og 13 år bor hos deres far de flyttede hjem til i midt februar da jeg ingen bolig havde på daværende tidspunkt og boede derfor hos et vennepar...
Pigerne savnede deres base.
I start august vælger far at fratage mig alt samværd med pigerne jeg søger om kontaktbevarende samværd i familieretshuset hvilke de afviser grundet en masse falske beskyldninger fra fars side til tros for at jeg har belæg for at dette ikke er sandt vælger de ikke at indhente oplysninger på mig..
Sammen med min advokat vælger jeg at klage over deres afgørelse de vælger stadig at afvise kontaktbevarende samværd...
Til tros for mine piger har boede under samme tag som mig fra de blev født til midt februar og jeg jævnlig har haft samværd med pigerne frem til august og mine piger er så store....
Og kan tale deres egen sag samt mine store datter kontakter mig via veninder i skolen...
De er fuldstændig ligeglade med mine pigers tarv og deres savn til deres mor det må man sige er total omsorgssvigt og et retssystem der ikke handler ud fra barnets tarv..
Vi er mange der står i denne situation og der må man sige kaldes forældrefremmedgørelse i stor stil det skal der gøres noget ved

jensen May-brith (Præstø, 2021-10-26)

#83

Jeg er i samme situation...

Mikael Jensen (Kbh. S, 2021-10-26)

#90

Jeg skriver under, fordi jeg selv har oplevet, hvordan systemet kun har bakket bopælsforældren (moderen) op.

Nissen Esben Skriver (Esbjerg , 2021-10-26)

#93

Jeg syntes det er forkasteligt at så mange børn skal undvære deres fædre fordi mødres ret kommer først. Det er ikke barnets tarv.

Meilstrup Sandra (Hvidovre , 2021-10-26)

#94

At samværs forældre som udgangspunkt ingen ret har til at have samvær med sit barn hvis bopælsforældren ikke er interesseret i det, vel og mærket at samværs forældrene er en ressource stærk far med hjertet på det rette sted

Martine Beyer (Roskilde, 2021-10-26)

#96

Min datter og jeg selv er udsat for psykisk vold fra systemet

Johnsen Jacob (Aarhus, 2021-10-26)

#98

Barnets tarv bliver ikke reelt varetaget i mange sager, hvor barnet ender med at miste kontakten med en af barnets forældre.
Tværtimod bidrager Familieretten og Familieretshuset til at at skade børn ved at bruge deres magt til at fjerne en forælder fra deres liv.

Jakob Bertelsen (Holbæk, 2021-10-26)

#100

Det gør jeg fordi der skal mere fokus på fædre som rent faktisk gerne vil sine børn. Og i særdeleshed deres manglende rettigheder Men hvor der er en mor der ikke kan se ud over sin egen næse. Systemet er langt fra sat rigtigt sammen i forhold til det at være far.

Eicke Lene (8781 Stenderup, 2021-10-26)

#101

Jeg skriver under, fordi jeg selv har oplevet at blive adskilt fra min søn efter en lang og ufattelig korrupt og uretfærdig sagsbehandling. Jeg har ikke set min søn i 4 og et halvt år. Det er simpelthen utilgiveligt.

Mihai Fagarasan (Greve, 2021-10-26)

#103

Børn skal vokse op med en far og en mor, med nogen lunde ligeligt fordelt samvær.

Steffen OKay (Jelling, 2021-10-26)

#104

Fordi jeg ønsker ændringer i det familie retlige system frh fungere ikke .

Kjær Anders (Aalborg, 2021-10-26)

#105

Støtter sagen, grundet urimelighed for fædre hos familieretshuset.

Bech Jan (Sabro, 2021-10-26)

#106

Jeg skriver under fordi jeg desværre også selv står i lignende situation.

Steffan Trie (Mårslet, 2021-10-26)

#107

Jeg er 100 % på den side der siger forældre! Det danske familieretssystem og især familieretshuset er simpelthen umenneskelige og der er så meget forskelsbehandling at det simpelthen burde være ulovligt!

Ayla Jensen (Frederikshavn, 2021-10-26)

#109

Jeg skriver under fordi én i min nære familie er denne frygtelige kamp igennem. Det må og skal stoppe!

Lillundahl Nanna (Hvidovre, 2021-10-26)

#110

Mine børn også er blevet svigtet af Familieretshuset og Familiecenter Køge

Christian Roved (Borup, 2021-10-26)

#111

Jeg skriver under fordi jeg ikke har tiltro til det system vi har idag og det gavner ikke barnet på nogen måde...

Parknov Bjarne (Bagsværd , 2021-10-26)

#116

Det Familieretslige system er en skandale..

Christian Topp (Solrød Strand, 2021-10-26)

#117

Familie huset føler jeg har optrappet en konflikt... de har modarbejdet mig fra starten... de har fået min eks til at gøre forfærdelig ting mod hende selv.. mig og ikke mindst vores søn ... jeg har ikke set ham i 2 år...

René Vinther (Ørbæk , 2021-10-26)

#118

Jeg har selv en lignende sag og har ikke haft kontakt med min datter i 2021 :-( Få endelig lys på dette område

Per Guldborg (Silkeborg, 2021-10-26)

#124

Familieretshuset varetager kun deres egne interesser og har ikke noget egenkontrol program.
Hvad er regner e hvis de selv skal skilles (det kan ikke være interne regler, hvis de skal skilles fra en ekstern).
De har ikke børnene i midten.
Hvad bygger Familieretshusets forretnings grundlag på?

Lars Riis (Orø, 2021-10-26)

#125

Jeg skriver under fordi jeg oplever uret fra familiehuset, som helt åbenlyst sidder på sine hænder, og nægter at gribe ind for forældre fremmedgørelse. Eller sagt på en anden måde, direkte bakker voldsmanden op i at yde psykisk vold.

Lauridsen Glenn (Fredericia, 2021-10-26)

#129

Mine døtre og jeg er selv ofre i dette håbløse og dybt urimelige system!

Jacob Detwang (2900, 2021-10-26)

#130

Børns rettigheder til begge forældre, hvis begge forældre er erklæret egnet og kampen for ligestillings af mænds rettigheder.

Holm-Rubeksen Bjarke (Viby, 2021-10-26)

#132

Fordi der er alt for mange sager hvor børnene bliver fremmedgjort over for den ene forælder og der intet sker.

Lisette Nyegaard (4300 Holbæk, 2021-10-26)

#134

Den Fars historie ligner min egen og minder meget om de oplevelser jeg også har haft med familieretshuset

Sibbesen Jørgen (Nordborg , 2021-10-26)

#135

Jeg skriver under forde jeg står i samme situation. Familieretshuset og familieretten, har frataget med retten til at se min datter på 10år.
Jeg henvendte mig til Familieretshuset for snart 3 år siden, med ønske om deres hjælp til at få optrappe samværet med min datter. Da det altid har været en kamp imod moren for bare at se min datter minimalt. Men Familieretshuset var faktisk de største syndere i at fremmedgøre og optrappe konflikten imellem os. Og ikke lyttede til min side af sagen. Og familieretten har for 6 md siden givet moren medhold i at jeg ikke skal se min datter på ubestemt tid.. trods jeg har haft samvær med datteren hver ugentligt fra 1-6 år og hver anden uge fra 7-9 år..

Claus Johansen (Dronninglund, 2021-10-26)

#141

Fordi familiehuset bryder loven, og smadre familier!

Maria Thomsen (Århus , 2021-10-26)

#144

Jeg er i samme situation. Diskrimineres som far. Mistet forældremyndighed pga psykisk vold manipulation af datter fra mors side.

Abdel Mojab (Brøndby, 2021-10-27)

#150

Børn bliver mere og mere udsatte og oversete og fordi jeg selv er far til 3, der er ramt og i denne situation.

Brian Nielsen (Lynge, 2021-10-27)

#151

Der er for mange ulykkelige børn, der ikke ser den ene af sine forældre.
Der er for mange beskyldninger, som man bare kan fremsætte uden bevis.
Man må forstå, de voksne kan gå hen og udspille deres traumer og mindre værd over den anden forældre, fordi et brud, skilsmisse osv fremkalder tidligere svigt i et menneske. Det tages ud over børnene.

Honoré Jepsen Kenn (København, 2021-10-27)

#152

Jeg selv har været udsat for lignende forløb og ikke har set mine børn i 7 år nu.

Tommy Boesgaard (Herning , 2021-10-27)

#154

Fædrene have lige så mange rettigheder som mødrene

Mette Qvist (Klovborg, 2021-10-28)

#157

Jeg selv står uden rettigheder i forhold mistet samvær grundet løgne og manipulation.

Oksbroe Ole (Lille Skensved , 2021-10-28)

#158

Min kæreste og hans børn er under psykisk pres fra børnenes mor.

Maria Lemvigh-Hammer (Randers NØ, 2021-10-28)

#160

Jeg kender Ronnie som også er kommet i klemme i systemet

Inge Larsen (Ringsted , 2021-10-28)

#162

Mine 2 børnebørn er frataget deres far og familie på grund af falske beskyldninger og sagen er ikke afsluttet endnu efter 2 år og 3 måneder. Og nu er de fremmedgjort overfor deres far og den ældste barn har det psykisk dårligt.

Anna Lise Amlund Andersen (Billund , 2021-10-28)

#163

Jeg skriver under fordi jeg mener at kvinder efter hånden yder for meget magt og bruger børene som et våben mod deres fædre
De kan beskylde faren for hvad som uden at det skal bevises, hvor er vores ret samfund hænde?

Susan Frimann (Ringsted, 2021-10-29)

#164

Det er ikke for børnenes bedste

Maibrit Vilbrand (Nakskov , 2021-10-30)

#166

Mere ret til forældre kan få lov at beholde børn hjemme

Ove Hansen (Hundested, 2021-10-31)

#167

Barnets tarv kan være svært at få øje på i flere af anbringelses sagerne, der kommer til vores kendskab. Jeg genkender myndighedernes magt(mis)brug fra da jeg selv anbragt for 65 år siden. Den gang var det mgl. Viden, vilje og den sorte skole, der var årsag til mange af vores traumer for livet.

Birgit Behrmann (Bagsværd, 2021-10-31)

#168

Jeg ser en stor inkompetence i kommunernes behandling af børne sagerne føler ikke at det for barnets tarv tværtimod ser jeg børn og familier der bliver ødelagt undervejs hvilket i det lange løb bliver meget dyrt for samfundet men det holder kommunernes sagsbehandler og familie rådgiver beskæftiget

John Birthe (Rudkøbing , 2021-10-31)

#169

Jeg har en dag kørende i Sorø kommune, samt i familieretshuset igen. Nu søger jeg bopæl på min søn. Da mor ikke samarbejder, og har sygelig gøre vores søn. Min ex har selv løget om kræftsygdom mens vi var sammen.. men holdningen er at en syg mor kan være en god mor... nu har hun så givet vores søn så meget afføringsmiddel, at han endte med at han blødte ud af anus til sidst.. sagen skete i februar.. og Sorø kommunen “arbejder” på sagen...

Mads Degn (Høng, 2021-10-31)

#172

Kommunerne tror de ejer vores børn!

Sophie Jessen (Glamsbjerg, 2021-11-04)

#173

Jeg har en søn som lige nu bliver chikaneret af en x kæreste og x svigermor. De mener at have den fulde ret til at bestemme alt omkring et fælles barn.

Jørgensen Elsebeth (Fredericia , 2021-11-05)

#175

Har selv oplevet samme forskelsbehandling med baggrund i køn. Det er nedværdigende og dybt diskriminerende og foregår igen og igen her i Danmark hvor der skulle forestille at være ligestilling :(

Johansen Benny (Silkeborg, 2021-11-09)

#177

Fordi min nevø skal have mere samvær med sin datter end de få timer hver anden søndag, som han har i dag
Moren bestemmer alt for meget

Birgitte Johnsen (Fredericia, 2021-11-14)

#178

Jeg står selv i en "fjern faren"

Jakob Skolander (Kolding, 2022-03-30)

#179

Pga jeg sidder i fuldstændig samme sted hvor moren ikke vil udlevere børenen på falske anklager.
Per Winther

Per Winther (Humlebæk , 2023-06-24)

#180

Jeg gå selv igennem det , og har desværre tabt på baggrund a falsk anklagelse

Daniel Andresen (Skårup , 2023-10-01)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...