Bevar DR Underholdningsorkesteret

Quoted post


Gæst

#276

2014-09-09 22:58

DR's nedlæggelse af Radiounderholdningsorkesteret til fordel for en styrkelse af bl.a.DR's pigekor ligner en tilbagevenden til tidligere tiders dyrkelse af "finkultur" på bekostning af den almindelige danskers musikalske interresser.

Svar


Gæst

#279 Re:

2014-09-09 23:18:37

#276: -  

 

DR's opgave er IKKE at lave tv for masserne. Det er at oplyse borgerne. Det vil sige alt det de andre kanaler ikke vil lave er det der burde være på DR. Ikke madprogrammer, X-fucking factor og reality bullshit.

Men smalle programmer for nørder for eks. Alt muligt andet end det masseproducerede lort de andre laver. Blandt andet musik, som ikke er pladderpop for sovsehjerner... videnskab, uddannelse, dannelse og ikke tomhjernet underholdning.

DR skal IKKE konkurrere om seertal. Det er lige præcis DET som er i vejen med DR i dag.. at de tror de skal konkurrere om seertal. Det er noget forpulet bavl som vores politikere desværre også er hoppet på. På trods af at der skal være amrslængde politik med DR! Nemlig at politkerne aldeles IKKE skal blande sig i hvad DR laver. Overhovedet.

Dengang det stadig var sådan, var dengang man kunne se de skide løgnagtige lorte politikere blive ristet sagte over levende ild af diverse DR journalister i stedet for at blive slikket i måsen af dem, som vi ser det i dag.

DR er PUBLIC service tv ikke politikernes fucking talerør! Det siger loven, men den skides der på, højt og flot.