STOP SPIRON MISBRUGET

Quoted post

Agressivo

#5 Huha

2014-01-27 18:29

Lidt mindre aggressivitet og flere referencer med % angivelse ville nok støtte budskabet.

Svar

Fru Transrose
Underskriftindsamleren

#6 Re: Huha

2014-01-28 22:13:33

#5: Agressivo - Huha

Anonyme smædeskrivere. Menneskehedens laveste kryb,  tænk engang, ikke at kunne stå ved det man skriver

Her er der ikke brug for % og filreferencer. Dette er ikke et diskussionsforum for diskussion af lægers og medicinindustriens misbrug af skadelige midler på patienterne. Lægerne, medicinindustrien og jeg, kender alle tallene, og jeg kan møde frem, og fremvise på min egen krop, hvad de danske doktor Frankensteineres misbrug af SPIRON har gjort ved min krop og psyke.

 

I der skriver under her, og dermed hjælper andre til at undgå SPIRON skal vide, at der verserer og i lang tid har verseret sag mod OUH Svendborg Sygehus Kardiologisk Ambulatorium, som snart ender op for den Europæiske Menneskerettighedsdomstol - i skal vide, at den tilsvining der nu er ved at komme igang her, er iscenesat af Overlæge Søren Trap Andersen OUH Svendborg Sygehus i den tro at den hjemløse person han i 2010 smadrede livet for, aldrig ville blive istand til at tage til genmæle og stille ham til ansvar for hans forbrydelser mod mig og mange andre mennesker. Nu føler han sig trængt, og med god grund fordi han bliver stillet til ansvar for hans overgreb på mig og andre. Derfor har han sendt en mail hertil, og ved ikke ved jeg er en af hans ofre, og uden at vide at jeg er den af hans ofre, der 3 november 2013 fik modige journalister på BT, og to førende kardiologiske Overlæger Mogens Kjær Andersen, OUH Svendborg Sygehus, og Olav Wendelboe Nielsen, Bispebjerg Hospital, til at tage det emne op, på forsiden og to sider inde i avisen, som medicinalindustrien ellers  bruger formuer på at holde skjult.

 

Mit formål er ikke at tage et opgør med OUH Svendborg Sygehus Kardiologiske Ambulatorium eller overlæge Søren Trap Andersen OUH Svendborg Sygehus her, det opgør finder allerede sted ved det såkaldte patientombud, der beskytter lægerne og hospitalerne mod patienternes klager og krav, samt ved domstolene og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

 

Formålet her er at oplyse alle borgere om det som Sundhedsstyrelsen, lægerne og medicinalindustrien holder skjult. Så alle der læser her får mulighed for at sige fra, og ikke risikerer som jeg, først at få smadret livet og bagefter blive svinet til af en fræk slagterhund som Søren Trap Andersen og det lave kryb der ernærer sig ved anonyme smædeskriverier.



Det står alle frit for, at tage al det SPIRON  antiandrogen/anti-mand hormon de lyster. I Danmark betragter alle læger det som harmløse bolsjer, der ingen anden virkning har, end du skal rende på tissehuset uafbrudt og huske at drikke store mængder væske til opfyldning efter al det unødvendige tisseri. Bare gå til lægen, få de fornødne recepter, og få gang i tisseriet og få nogen fine babser, få blød og lækker kvindehud, tab en god del af din muskelmasse, følg med i, at din tissemand bliver slap, ikke kan få rejsning, og skrumper, ligesom dine testikler skrumper, for blot at nævne nogen få forandringer.  Hvis du vil eksperimentere, skal du være klar over, at når du overskrider 8 måneder, er de forandringer der er indtruffet lige så irreversible som de forandringer der stammer fra kirurgens kniv.

 

Jeg lægger Søren Traps Andersens mail herover, og giver ham svar på tiltale her, så alle kan se hvor fuld af løgn  han er, men først skal jeg have min nattesøvn.