STOP SPIRON MISBRUGET

Quoted post

frankbj

#1 Dokumentation?!?

2014-01-23 11:18

Der mangler links til videnskabelige artikler, der understøtter påstandene I denne underskriftindsamling.

Svar

Fru Transrose
Underskriftindsamleren

#2 Re: Dokumentation?!?

2014-01-25 00:44:27

#1: frankbj - Dokumentation?!?

Hvad er det mere præcist du mener der er påstande ? Det er altsammen dokumenteret til overflod og der er ført bevis på min og mange andres kroppe. Men, søg nu rigtig, søg nu på SPIRONOLACTON. Hvorfor laver du ikke dit arbejde selv, og henter den dokumentation du efterspørger. Hvis du mener det er ukorrekt hvad jeg oplyser, så skriv en recept, køb skidtet og se, mærk og føl det det på din egen krop og psyke. Hvis du er utilfreds med underskriftsindsamlingen, så læg sag an imod mig.

Da kardiologerne i 2010/2011 og begyndelsen af 2012 fyldte mig med SPIRON blev jeg spist af med ammestuehistorier og lumre vitser fra de læger der bevidstløst fyldte fyldte mig med skidtet, uden at undersøge hvor længe de måtte fylde skidtet i mig, og uden ar tjekke under hvilke omstændigheder de måtte give mig stoffet. De havde blot fået at vide, at disse ældgamle midler fra thalidomid tiden, var helt harmløse og uden bivirkninger ligesom man også sagde om det vidunderlige Thalidomid, der resulterede i så mange tragedier.

Om virkningerne fra SPIRON sagde min daværende læge, at jeg var en gammel gris, der måtte lære at forstå, at det vi har mellem benene ikke er en forlystelsespark. At meningen med kønsdelene er, at de skal bruges til at lave børn med. Jeg fik ingen svar på noget som helst. Lægen blev mere og mere sur på mig for hver gang jeg kom. Du er en mand, sagde han til mig. Og mænd skal ikke spørge om kvindesygdomme. Så fik hans klinikdame besked på, først at afhøre mig, og hvis der var noget med damesymptomer, skulle hun skrive det ned og afvise mig med besked om, at lægen ville kontakte mig. Lægen kontaktede mig aldrig. På den måde gik der mindst et halvt år med at holde mig hen. Efter nytår i 2012, fik jeg en tid i februar, og nu kom jeg ind til lægen, og blev behandlet efter, nå så du kan mærke noget i din venstre brystvorte, der kan jeg garantere dig, at kunne du ikke mærke noget da du kom, så kan du mærke det når du går.

Efter at have mast partiet omkring mit venstre brysts brystvorte, erklærede han, at han havde fundet en lille knude der skulle undersøges for brystkræft. Selv havde jeg ikke fundet nogen knude. Det jeg kunne finde og mærke var mælkekirtler, og det er jo ikke knuder. Lægen henviste mig til Rigshospitalets Brystkirurgiske Klinik, der i hovedstadsområdet udreder for brystkræft.

Kirurgen, Overlæge Mette Okholm kiggede lidt undrende på mig, og spurgte, hvad er det her? Jeg svarede: lægen mener han kan mærke en knude. Ja tak, sagde overlægen, jeg kan godt selv læse, men hvad siger du? Jeg har ikke følt noget jeg vil kalde en knude., det jeg kan mærke er langagtigt. Ja, tak, svarede lægen. Derefter begyndte hun at undersøge mit bryst, Ikke for kræft, men for - brystdannelse - den måde hun tog på mine bryster på, lod mig ikke have nogen tvivl. Overlægen spurgte, har du ikke opdaget du har fået bryster? Ikke fedtdannelser men regulære bryster med vævsforandringer.

Chancen for at du kan have fået brystkræft er så mikroskopisk at vi helt kan se bort fra det. Men, for at det ikke skal mangle, giver jeg dig en standard brystkræftsundersøgelse og tager vævsprøver/biopsi og sender dem til laboratoriet. Efter dette var overstået, tog overlægen mit medicinliste, pegede på SPIRONOLACTON, og sagde: det der. Jeg forstod intet, og spurgte: Det der, hvad?  Det er det der har givet dig bryster og andre forandringer svarede overlægen. Jeg var målløs, det var første gang en læge var ærlig og gav mig ren besked, Det kan ikke passe, sagde jeg, det er jo et totalt harmløst vanddrivende middel, sagde jeg. For det var jo, hvad jeg havde fået at vide til bevidstløshed. Mette Okholm kiggede overbærende på jeg ignorant, og sagde, der er det dog ellers vores erfaring, at alle de der er kommet her med brystdannelse, har fået det af SPIRONOLACTON. Jeg fik udleveret noget information om kirurgisk brystfjernelse, og fik en hevisning til afdelingen for Vækst og Reproduktion. Jeg fået lidt information og noget at tænke på, der var jo sket meget andet end brystdannelse.

Min forsømmelig læge blev agressiv: Det er ikke rigtigt. Hun er sindssyg. Du må ikke tro på det hun siger. Sagde min læge. Jeg grinede af ham og sagde, hun er den eneste af de læger jeg har talt med de sidste mange år, som jeg kan tro på, svarede jeg.

Efter opslag havde jeg lært et nyt ord, antiandrogen = anti-mand hormon.

Nu er det ikke meningen, at jeg skal lave alt mit arbejde om igen. Det er rigtig sjovt og spændende, som en god krimi, at dykke ned i og afdække al svineriet omkring SPIRONOLACTON der også markedsføres som SPIRON.

Britta

#19 Re: Dokumentation?!?

2014-03-12 11:25:30

#1: frankbj - Dokumentation?!?

http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/6769

 

Her er bivirkningerne klart beskrevet, og det står vist klart, at det er noget man virkelig skal overveje at tage, hvis man er mand. Og gerne vil fortsætte med at være mand.

xxxxx

#25 Re: Dokumentation?!?

2015-10-23 09:07:07

#1: frankbj - Dokumentation?!? 

 Prøv de engelske tekster  og symptomerne og bivirkningerne er dokumenteret i rigt mål.