sig nej til julehjælp til muslimer ( der ikke holder jul)

Quoted post

Drillenissen

#69 Egoistisk..

2013-11-26 15:01

Jeg har absolut intet imod muslimer, men jeg elsker de danske traditioner og hvis nogen prøver at ødelægge eller ændre dem, så generer det mig, ligegyldigt om det er en muslim, hinduist eller buddhist. Jeg synes at julehjælp er en smuk ting, og at man som menneske kan udnytte det, velvidende at der er andre, der har betragteligt mere brug for det end en selv, giver mig kvalme.

Jeg mindes en vis eid episode for ikke længe siden, med en boligforening (så vidt jeg husker) der valgte at bruge en masse penge på at fejre eid, men ikke ville bruge penge på et sølle juletræ til gården. Om danmark er et meget religiøst land eller ej, så er julen en dansk tradition, om man er kristen eller ej. Den bliver fejret med flæskesteg, juletræ, en tyk mand i rødt og gaver, hvilket er hvad julehjælpen er til for, at hjælpe dårligt stillede familier med at give deres børn. Fejrer man ikke jul, så skal man ikke have julehjælp, og det gælder også etnisk danske familier der ikke fejrer jul.

Svar


Gæst

#74 Re: Egoistisk..

2013-11-26 16:33:34

#69: Drillenissen - Egoistisk..

Og så tænker jeg.. Hvad med sådan en som mig.. Jeg er gift med en muslim men har 2 danske børn skal jeg så heller ikke have julehjælp når jeg nu er på kontanthjælp og sygemeldt..

Og lige så mange danskere spidser and eller gås juleaften , Grisen er fra gamle dagen hvor alle havde et slagtsvin i baghaven fordi det var det der var mest af i Danmark..

Juletræet er tysk
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook