Ja-tak til svin

Miss Piggy

/ #96 Re: Latterlig sag...

2013-07-19 14:36

#95: Maui - Latterlig sag...

Det syntes jeg da er vældig flot af dig - at du kan kalde det "EN LATTERLIG SAG" - gad vide om du er helt med? - svinekød er trods alt en fuldstændig grundlæggende del af den DANSKE madkultur-det er hjerteblod for en stor dels vedkommende - og ikke noget man bare "smider ud til højre"

Du ved jo også godt at et forældreråd sådan set ikke er andet end nogle få forældre der skal lade som om at de ved alt om hvad der er bedst for alle de andre - man kan vel ikke regne med at de altid kan overskue konsekvenserne af deres beslutninger-som de måske ydermere har følt sig presset ud i! - nej det er SLET IKKE RIMELIGT at de overhovedet skal stilles over for den slags beslutninger - vi er i Danmark - og vi spiser svinekød!!! - sådan er det bare - det er også en af vores kerneværdier!!!

Du snakker meget om demokrati - og det giver jeg dig fuldstændig ret i - det er en af vores fornemmeste kerneværdier!! - men lige meget hvordan du vender og drejer det - så vil et forbud mod svinekød i nogle institutioner være begrænsende og meget udemokratisk!!