Imod sommertid

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Imod sommertid.


Gæst

#101 Re:


#98: -  

 din halvanden årige skal nok sove


Gæst

#102 Re:


#2: -  

 du har en computer kig på tiden den minder dig om hvornår du skal køre uret frem eller tilbage


Gæst

 alle her har computer brug uret i windows eller mac


Gæst

#104 Re:


#3: -  

Smartphones og computer gør det automatisk ja det indre ur omstilles ikke sammen med de øvrige ure men må du enten stå op en time tidlig/senere eller suck it up


Anonymous

Fordi det giver gener i forhold til små børns døgn rytme ved skift til sommertid. Og dyr bliver kørt ned da biler kommer "tidligere" end de plejer.
Landmænd og deres dyr, i forhold til fodring. Det spare ikke synderligt på vores energi. Så hvorfor ikke bruge den tid(døgnrytme) vi mennesker og dyr er skabt til. Vore indre ur følger solen, og ikke et ur som vi har opfundet, og manipulere med.

Gæst

det har ingen reel nytte, så hvorfor forsætter man med det ? vi bruger jo hellere ikke mere kviksølv til influenza, efter man har fundet ud af bivirkningerne vel..

Gæst

For at få afskaffet sommertiden i Danmark naturligvis.

Gæst

Fordi det ingen nytter gør for nogle. Hverken syge eller børn. Vi sover som vi plejer og for derfor ødelagt rytmen i lang tid.

Gæst

Fordi jeg mener, at det er godt for mennesket med en stabil døgnrytme, og sommertid skaber forstyrrelser i denne rytme. Særligt er det vanskeligt hos små børn.

Gæst

Fordi jeg synes, det i bund og grund er noget underligt noget at ændre på noget så grundlæggende som "tiden". Det skaber ubalance på meget omfattende vis. Bl. a. bliver rådyr kørt ned, fordi biler f.eks. kører før eller senere, hvor der plejer at være ro. Dyr generelt bliver forvirrede, børn og mennesker lige så, kommer på forkert tid på arbejdet, er unødigt trætte eller vågner for tidligt, for det plejer kroppen at gøre og mange mange andre upraktiske ting i den naturlige balance. Så kan man sige "det vender de fleste sig hurtigt til" men hvorfor skal de? og nogen gør ikke :-)


Gæst

Har skrevet under fordi det ikke giver nogen reel mening, kun ubalance i folks liv

Gæst

Jeg er meget imod at man skifter tiden.

Gæst

Irriterede at skifte. Ødelægger det indre ur

Gæst

Hmmmm jeg vil da godt ha sommer hele året :)


Gæst

Endnu et tegn på, at at alt for mange politikkere kører videre i samme spor!

Gæst

Fordi det irritere mig. Nu er det endeligt blevet lysere om morgen når man står op, men så stilles uret en time frem og det er atter mørkt. Når det så også er blevet bevidst af et hold forskere, at det er direkte skadeligt, hvorfor så blive ved! Selv ens dyr lider af det sommer tid pjat.

Gæst

Som håndværker, der skal tidligt op, er det for lyst og varmt, når jeg skal i seng. Dette ville være bedre hvis vi havde normaltid hele året.

Gæst

Er imod sommertid.

Gæst

Er imod sommertid.


Gæst

#120 Re:


#6: -  

 JA


Gæst

det er fornuftigt at afskaffe alt er burekrater har opfundet lad rigtige mennesker bestemme ikke kontornusseren de spiler vores tid

Gæst

Det er bare så træls 2 gange om året at skulle omstille sig. Det tager flere uger hver gang når kroppens ur skal omstilles til "sommertid" / "Vintertid". Og hvad med børnene og dyrene. Lad os får normaltid hele året :-)

Gæst

Jeg skrev under fordi sommertid er noget pjat og ikke længere er, hvis det nogensinde var, baseret på fornuftige og videnskabelige fakta. Scientific American gav det en "Quit" (versus "Continue") i 2010 tror jeg, og undrede sig hvorfor en ornitologs ønske om tidsforskydning var blevet til lov.

Gæst

Fordi jeg ikke kan se fordelen ved sommertid

Gæst

Jeg forstår bare ikke vi ikke kan få sommer hele året :)

Så slipper vi også med det bøvl med at skifte til vinterdæk :)