stop wifi i folkeskolen/børnehaver og vuggestuer

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen stop wifi i folkeskolen/børnehaver og vuggestuer.


Gæst

#26 Re:

2013-04-24 17:12

Hej, hvis du bygger din holdning på de tilfældige ting online som du referere til, er det klart at du har den holdning måske en mere videnskabelig tilgang som du kan få via link her på siden, vil hjælpe dig til at forstå hvordan vores organisme fungere.

 

VH


Gæst

#27 Mikrobølgevåbenekspert og tidligere ansat i den Britiske efterretningsvæsen.

2013-04-24 23:18

Hvor skadeligt er Elektromagnetisk stråling egentlig?

Hør dette interview med den forhenværende mikrøbølgevåben ekspert, der har været i den britiske efterretningsvæsen og kongelig flåde. Barrie Trower!
Han har dybdegående kendskab og giver her begrundelse hvorfor det skal tages alvorligt!
http://www.youtube.com/watch?v=3VH-tTV33WE

Garyf

#28 Mobiltelefoner

2013-04-26 16:52

Husk at købe hørertelefoner til mobiltelefonen så børnene ikke behøves at sætte mobiltelefonen op til øret Det kan minske strålingen fra telefonen lidt

Gæst

#29 Re: Mobiltelefoner

2013-04-26 17:03

#28: Garyf - Mobiltelefoner

Ja godt råd, men kun sms er bedre :)


Gæst

#30 Verdenssundheds-organisationen WHO publicerer 2B kræftklassificering af radiofrekvent stråling

2013-05-02 19:59

To år efter at Verdenssundhedsorganisationen WHO opklassificerede stråling fra trådløs teknologi som 2B muligt kræftfremkaldende er monogrammet, dvs. den videnskabelige basis for klassifikationen, endelig publiceret.

Det 430 sider lange dokument kan frit downloades fra hjemmesiden for WHOs kræftforskningsagentur, IARC:

http://monographs.iarc.fr/ENG/Monographs/vol102/

Både Myndigheder og Presse har været tavse omkring implikationerne af 2B klassificeringen af trådløs stråling - nemlig at der er fundet sammenhænge mellem brug af sikkerhedsgodkendte mobiltelefoner og kræfttyperne gliom (en ondartet hjernekræft) og akustisk neurom (en oftest godartet svulst på hørenerven).
Betydningen af disse fund viser at de gældende sikkerheds-grænseværdier for mobiltelefoner er utilstrækkelige og må revurderes.

Fagtidsskriftet Microwave News har skrevet en klumme om monogrammet inkl. interessant baggrundshistorie som kan læses her (på engelsk):

http://microwavenews.com/short-takes-archive/iarc-publishes-rf-cancer-re...

Gæst

#31 Professor: grænseværdier for mobilstråling skal sænkes

2013-05-02 20:00

Den finske Professor og mobilstrålingsforsker Dariusz Leszczynski kræver at de officielle grænseværdier sænkes som en konsekvens af Verdenssundhedsorganisationen WHOs opklassificering af kræftrisikoen ved mobilstråling.

Prof. Leszczynski nævner at de officielle grænseværdier er forældede og at det er vist ved at WHOs klassificering af mobilstråling som muligt kræftfremkaldende er på basis af undersøgelser lavet på mennesker der anvende sikkerhedsgodkendte mobiltelefoner.

Læs Prof. Leszczynski's inlæg i Washington Times her:

http://communities.washingtontimes.com/neighborhood/between-rock-and-har...

Gæst

#32 Foretræde for Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg

2013-05-02 20:01

Rådets medlemmer psykolog Eva Theilgaard Jacobsen og psykolog Susanne Bølling holdt et oplæg Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg d. 19. marts 2013 om den tiltagende forværring af befolkningens sundhedstilstand med fokus på neurologiske neuropsykologiske skader som følge af elektromagnetisk stråling.

Læs mere i de vedhæftede dokumenter forneden:
Dokumenter:
Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg 5_25.02.13.pdf
BILAG.pdf
Berith Zenia Fagergaard

#34 Re: Foretræde for Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg

2013-05-02 20:36

#32: - Foretræde for Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg

Tak for at lægge denne ind.. Den er vist lidt bedre end den udgave jeg kom med længere oppe.. Sletter derfor lige mit indlæg. Kh. Zenia


Gæst

#35

2013-05-05 12:30

better safe than sorry

Gæst

#36 Forsøg med karse i 9. klasse vækker international opsigt

2013-05-16 17:50

HELLE T DEN RØDE BARON!

#37 .... seriøst?

2013-05-18 00:54

Hvis i nu i stedet skaffer en masse bly og starter med at beklæde jeres bolig med dette så i ikke bliver udsat for stråling i hjemmet, dernæst fjerne i alle jeres farlige instrumenter specielt jeres iphone, ipad og hvad fanden ved jeg... Næste skridt er at beskytte jeres poder og husk også jer selv og beklæde jer med bly...

Det er galt hvis i får mere end 1000 underskrifter fra personer over 25 år

Gæst

#38 Re: .... seriøst?

2013-05-18 08:58

#37: HELLE T DEN RØDE BARON! - .... seriøst?

Jeg skal ikke trække noget ned over hovedet på dig, men dit trådløse internet vil i sagens natur stråle ind til naboen, som måske har valgt det fra, men alligevel ikke kan vælge det fra på grund af dig.

Jeg lever i den rigtige verden, og ikke den Apple og Facebook vil have mig til at leve i, jeg tror det er dig der skal vågne op.

Du må leve som du lyster så længe du ikke skader andre.


Gæst

#39 Schumann-resonnans og rumsyge

2013-05-18 09:03Til dem som mener at pulserende magnet felter ikke kan påvirke os biologisk

Jordens magnetfelt er et statisk ensartet felt og beskytter os mod den stråling fra solen der har skadelig virkninger på organismen. Under sin skærmende funktion påvirkes det imidlertid af solens stråling og derfor varierer dets feltstyrke i en bestemt døgn- og årsrytme. Der forekommer dog en voldsom variation i feltstyrken når der fx forekommer magnetiske storme på solen. Det kan medføre overspændinger i elektriske ledninger og kredsløb og dårlig kvalitet i radio og tv signaler. Det er let at leve med, men værre endnu er, at sådanne ekstraordinære situationer også har biologiske virkninger.

Foruden jordmagnetfeltet eksisterer der i nærheden af jorden flere forskellige felter af naturlig art. Baggrunden for eksistensen af disse felter, har man endnu ikke helt afdækket, men de biologiske virkninger kender man og de er almindeligt accepterede. Et af disse felter er Schuman bølger, der er opkaldt efter den videnskabsmand der først opdagede dem. De opstår ved resonans mellem jordoverfladen, jordmagnetfeltet og ionosfæren. og har en grundfrekvens på 7.8 Hz, denne frekvens findes i hjernen hos alle pattedyr og er af afgørende betydning for vores almene velbefindende.

Beviset for vigtigheden af bølgernes virkninger og betydningen for menneskets biologiske ligevægt blev leveret af den amerikanske rumfartsstyrelse NASA. Det er almindeligt kendt, at besætningsmedlemmerne på de første bemandede rumflyvninger vendte tilbage til jorden med en uforklarlig sygdom, trods det faktum, at alt det tekniske udstyr fungerede nøjagtigt som det skulle efter planen. Videnskabsmændene havde kendskab til før man udførte den første bemandede rumfærd, at der fandtes kosmisk stråling der havde skadelige virkninger på mennesker. Med hensyn hertil var besætningen på den pågældende ekspedition omhyggeligt og ekstra godt afskærmet mod denne stråling. For godt afskærmet er måske en bedre benævnelse.

Man troede i begyndelsen, at der var tale om en gådefuld "rumsygdom", men kunne dog ikke forklare årsagen og sammenhængen. En af videnskabsmændene kom tilfældigvis i tanke om en rapport som på et tidligere tidspunkt var blevet offentliggjort om virkninger og erfaringer i sammenhæng med Schumann bølger. På den efterfølgende rumfærd indbyggede man en derfor en generator i rumkapslen som kunstigt kunne frembringe Schumann bølger med den nøjagtige frekvens og intensitet som de forekommer i det naturlige elektromagnetiske miljø på jordoverfladen.

kilde
http://www.mj-danmark.dk/artikler_nye/artikler_den_mystiske_sygdom_der_kom_fra.htm

What is a Schumann Resonance?

http://image.gsfc.nasa.gov/poetry/ask/q768.html

Gæst

#40 Smartmeters

2013-05-18 09:04

øvrigt er det normalt kendt i USA, at vokser der buske og andet grønt ved et smartmeter, går det ud.

http://emrabc.ca/wp-content/uploads/2010/12/TREES_STRATFORD_WIDE.jpg

http://stopsmartmeters.org/2011/05/25/berkeley-emf-analysis-and-rip-shrub/

Gæst

#41 Re: .... seriøst?

2013-05-18 09:05

#37: HELLE T DEN RØDE BARON! - .... seriøst?

Helle T du skal delme ikke bestemme om mine børn skal udsættes for WIFI i skolen


Gæst

#42 DR nyheder

2013-05-18 17:14

På dr nyheder

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/05/18/141145.htm

linker de til en canadisk hjemmeside hvor man kan finde et lignende forsøg foretaget af en canadisk fysik/kemilærer, Larry Oberg

http://www.odec.ca/projects/2009/bail9m2/index.htm

Problemet med hans forsøg er han går ud fra at pulserende stråler og ikke pulserende stråler er det samme, i testen bruger han en Audiovox 8615VCM mobiltelefon som køre på CDMA nettet og det jo ikke pulserende, men det er det med en Linksys WRT160N Wireless Router,og den router som pigerne brugte, så han har fået samme resultat som pigerne, uden at vide det.

Det pulserende er meget mere sundheds skadeligt end ikke pulserende

JH

#43

2013-05-18 21:06

Burde i ikke være meget mere bange for de partikler som udledes til atmosfæren fra motorkørertøjer og brændovne som måske er 100 gange værre end risikoen for at blive udsat for mikrobølge bestråling.

Shit er der åbenbart mange flere folk som lever i en paranoid tilværelse. Nu har jeg ikke gidet læse rapporten men har de sammenlignet det strålingsniveau de apparater udsteder op i mod andet udstyr/forureningskilder?
JH

#44

2013-05-18 21:09

Derudover forstår man slet ikke hvordan den rapport kan få så meget plads i medierne når forsøget ikke ligefrem er et ukendt fænomen. Man må forvente at ejeren af det her show har været heldigt med dens lobby arbejde.

Gæst

#45

2013-06-04 12:13

Det er rigtig rigtig godt at I gør det her!
Julius

#46 Vi skal fra viden til handling - NU!

2013-06-06 10:43

Den 31. juli 2003 udsendte lektor Sianette Kwee i samarbejde med undertegnede pressemeddelelsen "Mobilmaster er en tikkende bombe under den danske folkesundhed" - indenfor 2 timer stod en TDC-medarbejder på hendes kontor på Århus Universitet, og indenfor 24 timer havde hun fået mere opmærksomhed end de 2 forgangne år - indenfor 3 uger blev den største debat til dato skabt. I December 2003 delte Helge Sander så mundkurve ud, og debatten forstummede mere og mere. Siden juli 2003 og indtil nu har undertegnede knoklet ekstremt med at sprede budskaberne, interviewe kompetente folk og oplyst "Gud og hver mand" på alle niveauer af det danske samfund.

Der er lavet 2 solide og yderst tankevækkende interviews med Danmarks førende forsker, som også Helbredssikker-Telekommunikation henviser til som ekspert - de findes via MitFrederiksberg.dk

Herudover er Professor Olle Johansson, journalist Mona Nilsson, researcher Örjan Hallberg, Dr. Björn Överbye, Dr. Vilhelm Schjelderup, Dr. Manfred Doepp, Barrie Trower, m.fl. blev interviewet i perioden 2007-2011.

Da vi lever i JANTELOVSLAND, blev det med et stort projekt i 2012 transparent, at der er flere kræfter, der arbejder på at hindre udbredelsen af arbejdet og direkte modarbejder virket for at selvpromovere sig selv, i stedet for at forstå at det IKKE handler om personer derimod om SAGEN, der vedrører hele den danske befolkning, hele menneskeheden og reelt kommende generationer - vi skal ud over vores eget lille grimme EGO og begæret efter anerkendelse, etc. Det handler om langt større ting, der er på spil - så store at praktisk taget ingen virkelig tør ytre, hvad der er på spil. Et er de sundhedsskadelige effekter, noget andet er mentale effekter for slet ikke at tale om de bevidsthedsmæssige/åndelige effekter, som er skæbnesvangre, om vi ikke vågner op til hele sandheden men blot bliver ved med at gentage de samme flosker.

At se de 2 interviews med Sianette Kwee og dermed investere 2 timer og 18 minutter er NOK til at forstå, hvad det handler om. Der kan spares uhyggelig mange timers studie, fordi vi behøver ikke alle sammen at genopfinde den dybe tallerken en gang til.

Find alle de nævnte interviews og yderligere inspiration via Youtube.com/Creatrix13 eller SundTV.dk - tak, fordi du spreder budskaber til alle, du kender, og dermed lader mennesker benytte deres EGEN FRIHED TIL AT VÆLGE, hvad de vil oplyse sig selv om. Der er alt for mange mennesker, der reelt gør mere skade end gavn, fordi de tror, at de ved, hvad andre vil se og ikke se, etc. Det handler om, at vi alle har frihed til at vælge, og vi skal ikke være politimænd for hinanden eller lege censurapparat - det er der nok, der gør!

Tak, fordi du forstår budskabet i disse ord og vigtigheden af, at vi alle opper os yderligere og indser, at det er selve Livets overlevelse, det er på spil. Børnetallet er faldet uhyggeligt i mange år, og befolkningstallet på verdensplan ligeledes - vi er cirka 3,5 milliarder mennesker på jorden nu og ikke + 7 milliarder, som de såkaldte officielle kilder udtrykker. Jordens befolkningstal toppede i 1996 med 7,4 milliard og er siden da styrtdykket ekstremt - dette står ikke på tekst-tv eller udmelder i TV/radio.

Tak, fordi du har et "open mind" og tør se hele sandheden i øjnene - ikke kun fragmenter af den.

Positive vibrationer fra
Morten Julius :-) (manden mange elsker at hade, fordi han rokker ved bekvemmelighedszonen)

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-06-06 12:19


Martin Nielsen

#48 Re: Vi skal fra viden til handling - NU!

2013-06-06 15:03

#46: Julius - Vi skal fra viden til handling - NU!

Hej Morten J B, ja det er nu der skal handles, ALLE kan nemt gøre en indsats, Alle har power til at gøre sit, man skal bare ud af trykhedszonen og glem alt om nanny stat, for staten gør snart kun skade.

Jeg havde det svært ved at springe fri af trykhedens kæder, men det skulle gøres, der var lige kommet WIFI på min datters skole, og jeg tænkte åh nej, der måtte gøres noget, så siden hen har jeg haft kontakt med kommune/kommunernes landsforening/sundhedsstyrelsen og mange ministerier, og der sker ikke en disse, det er kun standard svar man får over det hele, at det ikke er bevist det skadeligt, øh undskyld, hvor er sikkerhedsprincippet i denne sag ? det trods alt vores børn vi snakker om.

Det mest uhyggelige er at alle forældre i min datters skole har fået besked om dette, og de gør intet !! jo de giver deres børn IPAD og nye Smartphones, så for de smartnose som jeg kalder det "smartphone/hypnose"

De fleste folk lider af stockholmsyndromet, VÅGN OP!!

VI SKAL ALLE GØRE EN INDSATS NU, DET ER NU, OG IKKE I MORGEN HVOR DET ER FOR SENT!!

Velbekommen

VH


Gæst

#49

2013-06-09 17:36

Godt initiativ !

Gæst

#50

2013-06-23 21:12

Helt enig med denne underskriftsindsamling! Tak for initiativet!
Har dog fundet et sted hvor man kan købe produkter til at beskytte sig mod elektromagnetisk stråling! Kan varmt anbefales! Se www.scandinavianaires.dk
Jeg har f.eks. købt en skjold til min telefon og en defender til at have på mig til daglig...Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook