Alkoholpolitikken på Kalundborg Gymnasium

Denne underskriftindsamling er startet, som et fælles initiativ af elever på Kalundborg Gymnasium. Vi vil påpege at det nylige tiltag med indførslen af alkometer til gymnasiefester og fredagscaféer, bidrager til en forståelse af mistillid mellem elever og ledelsen på Kalundborg Gymnasium. Der er blandt elever en bred forståelse for, at alkoholniveauet skal sænkes. Metoden hertil, med blandt andet brugen af test, er dog et tydeligt tegn på mangel af tillid fra ledelsen. Vi vil opfordre til, at ledelsen i stedet indgår en konstruktiv dialog med eleverne, og derigennem finder en bæredygtig og tilfredsstillende løsning for begge parter i nedsættelsen af alkoholforbruget.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift elevudvalgfraklbgym tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...