Bevar livet på Nivå Havn og Strandpark

Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskrifter overdraget til Borgmester, udvalg og kommunaldirektør

2023-09-09 08:03:25

Kære Underskrivere, 

 

Med lidt forsinkelse, skal I have denne opdatering: 

D. 28. august, blev der holdt møde med kommunen repræsenteret af: Borgmester Thomas Lykke Pedersen, Formand for Fritids- og Idrætsudvalget Marianne Bredgaard Karlsson samt direktør Tine Gram.

Hertil repræsentatnter fra Bestyrelsen af Nivå Bådelaug, som også har bakket op i denne sag. 

Det er absolut positivt, at der er vilje til at holde dette møde, med udgangspunkt i den opbakning, som I har vist med Jeres underskrifter og mange kommentarer (ca. 250 fysiske underskrifter og 260 elektroniske).

Kommunen er grundlæggende positive i forhold til budskabet med denne indsamling, men har desværre fundet den midlertidige anvendelse af Lagunen som havnekontor nødvendig for at opfylde påbud om forbedrede arbejdsforhold for havnepersonalet. 

Den varige løsning er etablering af en havnekontor- og servicebygning til erstatning af de nuværende bygninger. Desværre er denne afhængig af at der findes penge til denne i kommunens budget. 

 

Det er ikke lykkedes at få ny forpagter i endnu en udbudsrunde i januar dette år, trods at forpagtningsafgiften har været reduceret. Køkkenfaciliteterne kan måske have været medvirkende, og der synes ikke vilje fra kommunens side til at bruge penge på at forbedre disse forhold. 

 

 

Konklusionen synes derfor at være, at der ikke er udsigt til at det midlertidige havnekontor ophører før der prioriteres penge til en ny servicebygning. 

Forhåbentlig har Jerers opbakning bidraget lidt til at Nivå havn og Strandpark får lidt højere prioritet. 

Tak for Jeres opbakning!

Mvh. Søren Steen

 

P.S. Jeg forventer at lukke underskriftindsamlingen ca. 1. oktober, men giver lidt tid til denne kommentar, i fald, at den herefter ikke længere er synlig. 


Søren Steen



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.