Mistillidserklæring til det danske politi

Kontakt forfatteren af dette andragende

Politivold 16/1/23

2023-01-16 15:34:01

Politiet har været forbi vores hjem imorges, for at ulovligt anholde mig, de brugte vold mod mig, mens min familie og vores yngste barn på 7 år stod der og så på. Jeg udgjorde ingen fare for pølleti, jeg ville lukke døren(pga. kulde) og skifte fra pyjamas til tøj, og det sagde jeg til de to pølletjenter, fordi de skulle have mig med på stationen. Betjente reagerede voldeligt, ved at slæbe mig ude, tvinge ned på jorden, så jeg fik hudafskrabninger, hold i nakken og mit nattøj blev beskidt. Og det værste var at de totalt ødelagde en morgen hjemme hos os.
Jeg er ikke bange for deres skide trusler. De er politi, der sammen med myndigheder og politikere er ved at drukne i løgne. Bødler for en kriminel og korrupt regering, det er det de er. Der skal nok komme tider, hvor de vil stå til ansvar for deres handlinger. 
De påstod, at jeg havde booket 68 tider hos borgerservice i Tønder kommune, men de kunne ikke fortælle mig, hvad slags bookinger det var og hvorfor det skulle være ulovligt. Jeg har booket nogle tider som modsvar til det medicinale og digitale diktatur, vi er blevet udsat de seneste år. Jeg kan ikke se en forbrydelse i det. Til gengæld  kan jeg se, at de rigtige forbrydere går stadig fri, fordi der mangler habile modtagere af beviser på folkemord. 
Myndigheder har været efter vores familie siden marts2020. Og det fortalte jeg også betjente. At ingen af de anmeldelser, vi har indsendt, er blevet behandlet. Juridisk hjælp har været spild af vores penge. Klager afvist. 
Jeg vil gerne danne og være en del af folkets politi. Er der andre.

Nedenfor video fra vores videoovervågning:

https://www.youtube.com/watch?v=bMXtTaKewGM&t=12s

https://www.youtube.com/watch?v=aEiW9K4bhcY

ps. Jeg har stadig ikke set en sigtelse, det må være et hemmeligt doc


Ilona RaganaDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...