DTF: Match tiebreak i 3. sæt

Christian Camradt

/ #7 Re: Re: Drop Match Tiebreak og No Add.

2012-11-19 10:50

#2: - Re: Drop Match Tiebreak og No Add.

Hej alle.

Mine betragtninger er udfra at have været trænet i eliteklubber der vil vinde hold DM og breddeklubber der ikke går efter medaljer ved hold DM.

For klubber fra 2. division og ned spiller damerne for det sociale de har opbygget med herrene. Det er en helt anden kultur i disse klubber hvor det at hygge sig med vennerne betyder mere end selve resultatet.

Der er rigtig mange klubber i divisionerne, Dragør, Nørreagersminde, Vanløse, Roskilde, Greve, KFUM og jeg har sikkert glemt en masse hvor damerne er mellem 25-35 år. Disse damer hygger sig med tennis og finder det fedt at spille de holdkampe der nu engang er. Jeg forstår slet ikke argumentet med at det er fedt for disse damer at spille rene damehold? Ovennævnte klubber har ofte to damer der spiller holdkampe. Er det så meningen at de to damer skal spille med 14 åriger piger? Hvis ja, er det jo ikke svært at se hvad der vil ske med de ældre damer.

Så kan man mene at det er trænernes ansvar at motivere damerne til at spille. Ja, det er det, men når der er andre ting der er vigtigere i livet, får man ikke damerne til at bruge tid på at spille med nogle de ikke har relationer til.

Ja, så er det sandt at damerne i dag møder piger. Men her betyder det ikke det samme da de er sammen med herrene. Det er klart det ikke betyder det store for de store eliteklubber der har masser af piger/damer. Men for klubber der kun har to damer er det en katastrofe.

Hvis to damer fra ovennævnte klubber vil spille skal de skifte klub. Det sker selvfølgelig allerede nu. Men nu skifter man pga. god træning eller fordi man kender nogle i den pågældende klub. Skal man skifte nu er det pga. holdkampe, og det vil da være tungt for klubber at miste medlemmer pga. af dette.

Argumentet med at det tager kortere tid køber jeg. Men come on, vi elsker tennis og spiller det pga. mange forskellige ting. Har man ikke tid, skal man finde på noget andet. Det svare jo til at golf beslutter at man kun spiller 9 huller istedet for 18, fordi det tager for lang tid.

Ja, den bedste kan bare vinde i to sæt så er der ikke mere at diskutere. Men Karina, som træner er du vel interesseret i at dine spillere er i god form? Spilleren der ikke lige har et vinderslag men kan løbe solen sort har vel også en værdi? Det bliver efter min opfattelse for tilfældigt, "men det er klart når man ikke har tid til at spille er det god ny regl"!!!!!

Vi bliver aldrig enige og det er fair nok. Men det er ærgerligt at der efter min opfattelse er taget mere hensyn til eliten end bredden. Vil man gerne sælge elitedivisionen til TV, så begynd der, det er den række der er trækplaster og som medierne interesserer sig for. Men alle os andre der har andre værdier for holdkampe er trods alt i flertal i divisionerne og derfor er det mig ubegribeligt at dette bliver påtvunget alle divisioner på baggrund af en indstilling fra et udvalg der i bund og grund er eliteorienteret.

Der er i hvert fald ikke tænkt på 3. divison vest hvor jeg gerne vil se Aars, Give og Midtjylland 2 stille med 3 damer.

Beklager det lange indlæg, og som Katrine skriver er der nu debat. Men reglen er jo besluttet så man får jo sikkert ikke det store ud af dette.

Camradt.