Forbyd fyrværkeri til private


Gæst

/ #91 Uden proportioner

2019-12-29 09:36

Jeg kan godt forstå kæledyrejers irritation, samt problemerne man ser på nørrebro og skader folk får ved at anvende fyrværkeri. Problemet ved forbud er bare så skærende åbenlys.

Folk der ejer hund må forstå at der eksisterer andre i verden. Hvordan ville de have det hvis man lavede forbud imod hunde?

Hvis man faktisk gennemførte et forbud ville man i stedet se en eksplosiv stigende (pun intended), af ulovligt fyrværkeri. Fyrværkeri der er mere larmene og farligere. Man har tydeligt set hvad politiet faktisk kan stille op imod folk der forbryder sig imod forbud som f.eks. fyrværkeri zoneforbud. Dem der affyrer på nørrebro gør jo ikke noget der faktisk er tilladt. Hvis det så bliver bare 1/3 af dem der fyrer af nu der køber det ulovlige ville vi se langt flere personskader, en branche der dør og dermed færre skattepenge og folk uden arbejde, og politiet der har problemer med at varetage en enkelt gade i København, skal nu pludselig forholde sig til et par hundrede tusinde mennesker minimum som bryder reglerne.

Derudover hvordan tror du folk har tænkt sig at forholde sig til jeres hunde når og hvis de bliver argumentet for et forbud? Folk der ikke har noget til overs for hunde vil måske ikke være lige så forstående når den skider på foretorvet, gøer offentligt, er aggressiv over for fremmede, eller i tager den med i transport i jo egentlig godt vidste den ikke burde være med i.

Jeg har personligt aldrigt købt ulovligt fyrværkeri. Jeg har det meget fint med det man kan købe lovligt, jeg er ikke interesseret i usikkerheden, eller at der skal være endnu mere krudt involveret. Men kommer forbudet vil jeg være en af dem der udviser civil ulydighed og køber det ulovligt.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook