Skriv under så Sandra Leiva kan blive i Dk

Sascha Flade

/ #26

2015-09-24 15:15

Hvorfor fortjener Sandra at blive i Danmark? Det er der rigtig mange grunde til, og hver person der kender Sandra har sikket mindst ét punkt ekstra, end dem jeg kommer til at nævne i denne kommentar.

Sandra knokler alle ugens dage, og hun gør det med et kæmpe smil på læben hver gang. I sin undervisning som Zumba lærer, bringer hun altid et smil frem på deltagernes læber. Hun er dog ingen "almindelig" instruktør, for hun vil rigtig gerne holde kontakt med sine deltager og tøver bestemt ikke med at være social udenfor sine hold. Udover at invitere til fællesarangementer som julefrokost og biografture, så laver hun også arrangementer, der bl.a. er med til at at lære os om kulturen fra f.eks. Spainen.

For lidt under et år siden startede jeg til Zumba, blot for at prøve det - og det fortryder jeg aldrig. På trods af at have prøvet andre instruktør, så er det uden tvivl Sandras timer jeg vender tilbage til. Det er også hendes jeg personligt kan takke for, at have styrket min selvtillid og i en hård tid, fik hun mig til at smile og var uden tvivl med til, at få mig igennem den hårde periode.

Sandra birdager med så meget. Hun er en hårdarbejdende, imødekommende, glad og fantastisk social kvinde, som virkelig fortjener derfor at blive i Danmark!