NEJ TIL TELTLEJRE TIL FLYGTNINGE

Quoted post


Gæst

#22 Re:

2015-12-23 03:31

#17: Jeanette Christensen -  

Ja tænk hvis du selv havde et sommerhus, og kommunen lige kommer og siger haps det snupper vi lige til indkvartering af flygtninge, du benytter det alligevel ikke i eksempelvis 10 mdr. af året, hvad ville du lige synes om det.

Og hvis du mener der er så mange ledige boliger, forstår jeg ikke nogle kommuner opkøber dyre villaer at indkvartere flygtninge i.

Og hvad med de Danskere der ikke kan få en bolig, er du komplet ligeglad med dem.

Du vil gerne have man holder en god tone, men ærligt talt, du er da ikke rigtig velforvarende. 

Håber at hvis du bliver alvorligt syg, så ingen behandling kan få, for det vil der nok ikke være økonomi til indenfor en kort årrække, hvis tilstrømningen får lov at fortsætte som den gør nu, og kommunerne skal bruge alle ressourcer på boliger til flygtninge. Men så skal du ikke jamre dig til den tid.

 

Svar

Bodil

#23 Re: Re:

2015-12-23 08:44:41

#22: - Re:  

 Det er jo netop den virkelighed, mange vil opleve fremover. Når nu dette frelsersyndrom har lagt sig, så banker hverdagen på igen. Så kommer diverse hylekor frem, og kræver ind, til der hvor deres interesser bliver sparet væk. Der er ikke råd til at forsørge resten af verden, og samtidig opretholde den levestandard , vi har været vandt til. God jul til alle, julen er nok også sparet væk om ikke så mange år.