Gudme

Quoted post

Ellerupborgeren

#2

2013-09-27 15:00

Jeg kan tilslutte mig det meste af det der står på det husstandsomdelte. MEN - en ting mere er blevet bedre i Svendborg Kommune, nemlig er kommunens tilskud til foreningernes leje af haller blevet meget større end det var i Gudme. Svendborg Kommune lavede en ny fordelingspolitik på området som blev god for de to gamle landkommuner, men som kom til at blive meget dyr for flere foreninger i Svendborg, som nærmest var vant til at det var gratis at leje fx. Idrætshallen.
Endvidere mener jeg ikke at Lars Erik Hornemann havde noget valg mht. kommunesammenlægningen. For det første var han ikke enevældig borgmester og for det andet var kommunesammenlægningen dikteret fra Christiansborg. Ingen kommuner kunne have et indbyggertal under 40.000, så vidt jeg husker, lige med undtagelse af visse øer. Jeg vil ikke skrive under på noget der lægger op til en personlig hetz mod Lars Erik Hornemann, hvad enten jeg er politisk modstander eller ej.

Svar

Initiativtager Kent Jørgensen
Underskriftindsamleren

#3 Re:

2013-10-01 19:53:58

#2: Ellerupborgeren -

Hej.

I følge den dokumentation jeg har fra indenrigsministeriet, er/var kravet 20.000 indbyggere og 30.000 indbyggere, hvis en samarbejdsaftale skulle indgåes og gamle aftaler kan ændres til nye.

Denne side er ikke lavet som en personlig hetz mod nogen personer.