NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post

JAN DZUIK ANDERSEN FREEMAN_NEW.FOLKS.ORDER

#2163 THEA-REVOLUTION-FOR-FREE-DENMARK FROM NOW!

2013-06-07 17:37

http://revolution-warning-free-denmark-now.blogspot.com/

WARNING! THEA-REVOLUTION-FOR-FREE-DENMARK FROM NOW!

fredag den 7. juni 2013

Who runs this country DENMARK?

Who is behind these decisions?

Who is behind the anonymous e-mails from the Danish Ministry?

fra: FREEMAN NewFolksOrder

til: Børn , orla.hav@ft.dk, eyvind.vesselbo@ft.dk, karina.adsbol@ft.dk, maja.panduro@ft.dk cc: jacob.bjerregaard@ft.dk, jens.joel@ft.dk, pernille.bagge@ft.dk, finn.s@ft.dk, hans.andersen@ft.dk, karen.ellemann@ft.dk, fatma.oktem@ft.dk bcc: benedikte.kiaer@ft.dk, simon.ammitzboll@ft.dk, thyra.frank@ft.dk

dato: 6. jun. 2013 22.35

emne: Re: Svar på henvendelse af 15. maj 2013 (Id nr.: 463520)

sendt af: gmail.com

Departementet Holmens Kanal 22,

1060 København K

Tlf. 3392 9300,

Fax. 3393 2518,

E-mail sm@sm.dk

J.nr. 2013-2529

freeman.newfolksorder@gmail.com

________________________________________________________________

28. maj 2013 Svar på henvendelse af 15. maj 2013 Kære Jan Dzuik Andersen Social- og Integrationsministeriet har modtaget din henvendelse af 15. maj 2013. Din henvendelse, hvor du skriver om en anbringelsessag, besvares af Kontoret for Børn. Jeg skal indledningsvist gøre opmærksom på, at Social- og Integrationsministe-riet ikke kan træffe afgørelse eller pålægge anden myndighed at træffe afgørel-se i konkrete sager. Jeg kan derimod vejlede dig om de generelle regler på det sociale område. Jeg vil henvise til skrivelsen af 23. april 2013, hvor du er blevet gjort opmærk-som på dine klagemuligheder over kommunens afgørelse.

Endvidere skal jeg oplyse, at for så vidt angår sagsbehandlingen i kommunerne har man som part i en sag altid mulighed for at klage over selve sagsbehandlingen eller en sags-behandler til kommunens borgmester.

Med venlig hilsen

???

WHO IS BEHIND THIS ?

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hvis jeg ikke har klaget til Aalborgs borgmester Henning G. Jensen og Rådman Mai.Britt Yversen, først, har jeg ikke kontaktet social ministeriet. Det vil i denne givende situation sige at klagemuligheder for vores akutte situation er udtømt og der ved har jeg rette hendvendelsen til jer i ministeriet og i folketinget. Jeg her ved kan bekrafte at når ministeriet vil ikke påtage sig sine ansvar over for Aalborg kommunens myndighed som skabt livsfarlig situation over for min datter Nicole, ligger jeg alle fortrolig og kompromitterende dokumenter samt lydoptagelser frit på nettet mv. selvtægt handlinger for at rede min datterens liv!

Venlig hilsen

Jan Dzuik Andersen

FREEMAN_NEWFOLKSORDER FREEMAN

NewFolksOrder 22.35

(18 timer siden)

til orla.hav, eyvind.vesselbo, karina.adsbol, maja.panduro, jacob.bjerrega., jens.joel, pernille.bagge, finn.s, hans.andersen, karen.ellemann, fatma.oktem, Børn, bcc: benedikte.kiaer, bcc: simon.ammitzbo., bcc: thyra.frank Og kære "Kontoret for Børn Social- og Integrationsministeriet";

Undskyld kære ministrer, spin-doktorer, embedsmænd ministerens rådgiver og politiske praktikanter og rengøringshold eller hvem som helst som har adgang til ministeriets e post!,

Jeg kan ikke se hvem har send denne mail til mig kun Id nr.: 463520! Dette nummer kan fortale mig lige så meget som mange af de E nummerer på fodervarens emballage !

Når jeg "snakker" med omverden kan alle se mit telefon nummeret i mail kommunikation kan alle se uden om min e-mail adresse også min hilsen og mit underskrift og i personlig kontakt har jeg været opdraget til høflighed og præsentere mig selv med mit eget fornavn og i offentlig kontakt også mit efternavn! Må jeg vide kære politiker som fik dette mail fra mig, hvem har skrev og sendt dette til mig? Hvis er dette e-mail Id nr.: 463520 er send af Michella Lescher som stå som autor for vedheftet pdf fil kunne hun sat sin underskrift i mailen, men jeg kan stadig ikke fatte at dette faktuelt situation at pdf fil som er oprettet den 18 Maj 2013 dumper først i dag eftermiddag 6 juni 2013 i min e postkasse!

Er der nået forklaring for denne forsinkelsen undervejs? Hvem er Michella Lescher? For at beskrive Aalborgs Kommunens magtmisbrug og efterfølgerne kidnapnings af min datter Nicole Andersen som er i dag udsat for truende livsfarlig situation hvor hendes liv hang i tynd tråd sidste år, har jeg stadig truet på retfærdighed med retssikkerhed og retfærdig rategang her i landet!

Nu er der over to år hvor retssikkerhed hverken for min datter min mor, eller mig selv slet ikke eksistere mere! I disses her sidste to år er alle punkter fra børnekonvention overtrådt samt af de fleste punkter af menneskerettighedskonvention lige den!

KAN DE DANSKE POLITIKER SE SIG SELV I SPEJLET ? KAN I FORKLARE MIG DENNE HER MAGT MISBRUG ? ELLER VIL I TØVE STADIG VÆK VIDERE OG VIDERE?

Når man ikke kan anmelde hos Nordjyllands politi livstruende situationer samt børnemishandling og børnetortur episoder som min datter Nicole Andersen i fuld fortrolighed siger til mig under vores samvær hvor hun viser tydelig tegn at hun er bange for konsekvenser hvis dette kommer for plejefamiliens og Johan Ydesens kommunes rådgivers ører! Manden bage ved kidnapning og min datterens officielle kommunens tilsyn!

I har kære politiker begået stort stort fejl!

Nu er det min tur for at viser jer hvem jeg er!

Min familien sikkerhed vejer højre end loven her i DANMARK!

husk! på min CV har jeg 2 revolutioner opstand!

 

JEG MØDER IKKE TIL DANMARKS KORRUPTE AALBORGS BYRET DEN 19 JUNI 2013 SOM OMHANDLER MIN DATTERENS SELVMORDFORSØG PÅ GRUND AF AALBORGS KOMMUNENS TORTUREN!

LINKS:  ...................

Svar

Susanne

#2165 Re: THEA-REVOLUTION-FOR-FREE-DENMARK FROM NOW!

2013-06-07 18:46:40

#2163: JAN DZUIK ANDERSEN FREEMAN_NEW.FOLKS.ORDER - THEA-REVOLUTION-FOR-FREE-DENMARK FROM NOW!

Kære Jan - jeg synes, du skal benytte dig af dine klagemuligheder frem for fortsat at bringe dine frustrationer i dette forum. Jeg forstår din vrede og din afmagt, men vi kan ikke på denne side hjælpe dig.