Fingrene væk fra vores vand og varme!


Gæst

/ #206 Politikerlede

2017-03-18 14:04

Ja de ved snar ikke hvad de kan stjæle og enten sælge eller lave afgift på Og vores vand har de jo forlængst stjålet ved at indføre gebyrer på det samtidig med at vi også skal betale for at komme af med det som så i sidste ende er meget dyrer end vandet. Også selv om man ikke er tilsluttet offentligt kloak men har eget godkendt rensningsanlæg så tager de penge for det. Ren fup og bedrag.

Bare for de selv kan putte noget i lommen 

Det må være på tide vi gør oprør og afskaffer dem der kun tænker i profit

Et rigtig godt eksempel er Post Nord hvem har ansvar for det?

Eller vores indkøb af IC 4 tog i Italien som aldrig kommer til at køre for os almindelige forbrugere så lugter dette her langt væk af koruption. Ja man får den tanke om mon politikkerne får noget til gengæld. Især når man ser på deres salg af DONG.

Vi har jo gang på gang set det ske feks. Med Lars Lykke Rasmusser der både fik betalt ferie flyrejser og sågar sine underbukser Og når de så bliver opdaget så har de travlt med at finde på undskyldninge. Men hvis vi almindelige borger ikke gør som de sige og befaler så falder der brænde ned. Vi kan ikke snyde os til en eneste uærlg 25 øre uden at blive straffet

Jeg bliver ikke forundret hvis vi også skal betale for vores allesammens friske luft.