Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!


Gæst

/ #495

2013-11-12 10:39

Jeg har gennem 14 år her i Danmark, lært meget, og jeg har lært at er der noget DK er glade for, så er den vores nationalitet! og vores rettigheder!

Men!! hvis vi er så glade for vores rettigheder, hvordan kan de så være at vi lader personer kommer ind til Danmark, begå noget kriminalitet, voldtager til højre og venstre, mens vi udviser folk som bare gerne vil bo her i Danmark!

Vi som et land i en helhed er meget bæredygtige, og vores politiske holdninger bliver gerne delt her og der. men, jeg er fra Rumænien, jeg har boet i Danmark i nu 14 et halvt år, jeg går på Viborg Katedralskole, jeg er 19 år gammen, og jeg syntes det er forkert at vi lader folk det laver så meget undskyld sproget lort i vores land, og udviser nogen der ikke har gjort noget!

Der er mange lande der vil have vores politik gennemført i deres eget land, og der er en grund til hvorfor der er så mange der vil til norden og specielt Danmark, det er fordi vi som danskere, har så veldannet samfund!

tag de mennesker der laver rag i vores land, og smid dem ud, og lade dem der vil leve et normalt liv leve deres liv her i Denmark!

vi er ca. 5.7 millioner DK´er, stram op for delen dog!