Stop køb af kampfly

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop køb af kampfly.


Gæst

#1

2014-07-29 20:05

Vi kan bruge de 30milioner på billigere boliger en fær behandling ti psykisk syge etc

Gæst

#2

2014-07-30 23:24

Komplet vanvid!!! Som ikke behøver at forklares for nogen som helst mennesker, som er villige til at forholde sig bare det mindste til mulighederne for hvad disse penge kan bruges bedre på, og løgnen og hykleriet ved at påstå andet. Disse såkaldte "politikere" er i denne henseende intet andet end kyniske spekulanter, købt og solgt til endnu værre af slagsen. Det ville gavne mere at købe feks. bleer og brækposer for 30-150 mia., og bruge dem til noget fornuftigt og relevant..., fremfor at købe noget der ikke!!!!!!!!!! er nogen fornuft eller relevans i. På poster som burde være besat af nogle af de viseste og mest højtudviklede af os , sidder tydeligvis mange af de modsatte. VÅGN OP!

Gæst

#3

2014-07-31 05:11

De penge kan bruges på børn og ældre, miljø og flere andre relevante områder
Mathias

#4

2014-07-31 12:23

Jeg er meget enig i alt ovenstående. Så del endelig budskabet :-)
Mathias

#5

2014-08-05 14:21

Jeg kommer desværre ikke til at videregive dette nogen politikere før der er flere der skriver under. Øv, øv.


Gæst

#6

2014-08-15 11:19

Dette skal stoppes. Brug pengene på de socialt udsatte og syge.

Gæst

#7

2014-08-21 03:59

Prøv at henvise til denne underskriftsindsamling i aviserne - fx ved at skrive læserbreve. Eller skriv om den på facebook eller andre sociale medier :-)

Det er et abnormt stort beløb at bruge på kampfly. Og det er helt grotesk, at det er en sag, som mere eller mindre får lov at gå under radaren. Der har ikke været nogen som helst debat i medierne, selvom så stort et beløb i den grad er noget, der angår danskerne. Det er jo ligesom dem, der betaler festen.

Der ville være råd til langt bedre velfærd, hvis man satte foden på bremsen i det forvildede kampflyindkøb.

De borgerlige satte faktisk købet på stand by, da krisen satte ind. Men den nuværende regering, som har skåret og skåret i velfærden, siden de kom til magten under dække af krisen, men i virkeligheden pga EU's krav til vores økonomi ( Finanspagten), de mente åbenbart at der var masser af penge. Bare ikke til velfærd. Bare ikke til kontanthjælp til unge under 30, der åbenbart må flytte hjem til far og mor, skulle de pludselig geråde i arbejdsløshed, for 5000 pr måned BRUTTO kan ingen jo leve af.

De nye dagpengeregler har fået folk til at gå fra hus og hjem. Sidste år mistede 34000 deres forsørgelsesgrundlag, i år bliver det 17000. Men fuck de arbejdsløse nassere  - vi  vil have nogen orn'li syge kampfly. Politik drejer sig jo om at prioritere. Og jeg skal da lige love for, at man har foretaget nogle valg der!!!

Indkøbet vil belaste de offentlige budgetter minimum de næste 30 år. Og samtidig har man accepteret, at EU holder vores økonomi i en spændetrøje, og accepteret at de skal godkende vores finanslov. Krav vi slet ikke skulle være underlagt,eftersom vi ikke er en del af Euroen, men alligevel har Helle-pigen underskrevet pagten. På den måde har hun sørget for, at det bliver nærmest umuligt at genoprette velfærden, skulle der komme en mere menneskelig regering på et tidspunkt.

Når vi kigger mod Tyskland, kan man se, at man stort set har udryddet middelklassen dernede. Folk er ''working pours''. Det er blevet helt almindeligt at have 2 jobs og alligevel være nødt til at hente hjælp på kommunen, fordi man ikke kan klare de mest basale udgifter til bolig og mad. Det er den kurs vi har, hvis ikke fagbevægelsen snart vågner af deres uendelige slummer. Det er den kurs vi har, hvis vi ikke stemmer på et menneskeligt parti ved næste valg.

Kampflyene er bare symbolet på den umenneskelige politik, der har hersket i Danmark siden starten af nullerne. Det er topmålet af kynisk politik, hvor man vælger at tilsidesætte borgernes behov for økonomisk sikkerhed ved arbejdsløshed, sygdom, handicap eller alderdom, samt diverse andre behov nævnte begivenheder udløser. Vi burde også udforske og investere i bæredygtige energikilder og bæredygtig produktion, og vi kunne gøre det med 100 milliarder til rådighed. Men i stedet man har foretaget dette vanvittige valg. Hvordan har man kunnet  blive enige om at bruge så enormt et beløb, der ellers kunne være kommet almindelige borgere men også samfundsøkonomien til gode på utallige måder år frem. Hvordan???