Stop Uffe Thorndahls misbrug af Offentlighedsloven & skattekroner

Uffe Thorndahl. Tak – men NEJ tak!

Vi er en gruppe borgere, foreninger, virksomheder og politiske partier, der ikke længere stiltiende vil finde sig i, at en tidligere og detroniseret borgmester fra Hørsholm, kaster smuds og blakket ry ud over Hedensted kommune, embedsværk og politikere. Dette er ikke en politisk sag, men alene et spørgsmål om hvorvidt denne ældre mand fra Møn, skal have lov til at få Hedensted Kommune til at fremstå som en bananrepublik.

I Hedensted kommune har vi - uanset politisk observans - kun demokratisk valgte ordentlige politikere i Byrådet. Vi har også en professionel forvaltning, der som en af sine vigtigste opgaver har at sikre, at politikerne ikke bevidst eller ubevidst kommer til at begå fejl eller ulovligheder. Vi har en god presse og rigeligt med politisk og socialt anlagte borgere, som hele tiden holder øje med kommunens virke.

DERFOR Uffe Thorndahl – har vi IKKE brug for din hjælp. VI KAN GODT SELV.

Thorndals hobby har åbenbart kun et sigte – at koste skatteyderne i kommunen så mange penge som muligt. Han koster formentligt Hedensted Kommune flere hundrede tusinde kroner om året, - og alt sammen bare for at tilfredsstille Thorndahls behov for at kaste smuds og mistænkeliggørelse på kommunens borgmester, nuværende og tidligere byråd og embedsværk. Mandag den 3. februar 2014 kom endnu en udokumenteret påstand om at politikerne lyver og manipulere.

Derfor denne underskriftsindsamling rettet mod borgerne i Hedensted og de 12-15 andre kommuner hvor manden boltre sig i udskrifter, aktindsigtsbegæringer og absurde politianmeldelser. Vi er trætte af at skulle spilde vores surt tjente skattekroner på Thorndahls misbrug af Offentlighedsloven. På landsplan koster han formodentligt millioner.

Skriv under sammen med os. Er vi mange nok, fatter han forhåbentligt budskabet og får sig en ny hobby.

Uffe Thorndahl – TAK, MEN NEJ TAK. VI KAN GODT KLARE OS UDEN DIN "HJÆLP"

 

Links...

Her kan du læse seneste opgørelse over Uffe Thorndahls og Erik O. Jensens misbrug af offentlighedsloven. Oversigten er nu oppe på 114 sider, der i punktform beskriver anmodninger og mails indhold...:
http://www.hedensted.dk/lib/file.aspx?fileID=109332
http://da.wikipedia.org/wiki/Uffe_Thorndahl

 


Aktionsgruppen for folkestyret i Hedensted kommune    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Aktionsgruppen for folkestyret i Hedensted kommune tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook