Udvidelse af flextur for unge Syddjurs

Med den nuværende dækning med offentlig transport betyder det op mod 4 timers daglig transport for unge i ydredistrikterne at komme til ungdomsuddannelse med offentlig transport. Alternativt skal de cykle af mørke veje uden cykelsti i 4-5 kilometre for at komme til et busstoppested, som kan føre dem til deres ønskede ungdomsuddannelse.

Der stilles forslag om, at ordningen med gratis flextur for unge i Syddjurs Kommune med ungdomskort udvides således at den gælder i tidsrummet 06-07:45 og 16-24 på hverdage. I dag gælder ordningen fra 18-24 på hverdage. Med en udvidelse af ordningen sikres unge som bor i ydre distrikterne mulighed for at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse, mens de bor hjemme. Det betyder at flere unge vil vælge at blive boende i landdistrikterne, hvor liv og aktiviteter kan fastholdes.


Margit Bannebjerg Williams    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Margit Bannebjerg Williams tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...