Støt projektet om en hunde park nær/i Nykøbing!

22089982_10210763013334808_8875477613234145599_n.jpgStøt ny hunde park!

Hej! Jeg Elin Marie Rost, og tre andre super skønne mennesker har en plan om at få lavet en hunde park i/nær Nykøbing. Men vi har brug for din underskrift! Vi skal kunne vise borgmesteren at der er mange der støtter op om projektet, så vi ville kunne få en grund til rådighed og bygge den på. 

Planen er at kunne få tildelt en grund på minimum 1/2 hektar, og gerne mere. Og så få hegnet hele arealet ind med hegn som også kan holde små hunde inde. Der vil være borde og bænke sæt, trænings udstyr så man også har mugligheden for at træne sin hund. Et stykke af arealet skal lukkes af til hunde som ikke trives godt med mange andre, og vil også blive benyttet som hunde trænings område evt. Mig og de tre andre vil sørge for at grunden bliver vedligeholdt. 

Grunden til at vi vil få lavet denne her hunde park, er at man kan komme med sin hund og både hund og ejer kan blive socialiseret. Og man ville kunne slippe sin hund fri, uden at man skal være bekymret for at den stikker af, hundene ville kunne lege sammen uden at os hundejere/hunde skal blive viklet ind i hunde snore/liner. 

Jeg har en lavet en hunde gruppe på Facebook, hvor at jeg iforvejen samler folk og deres hunde, så det kunne være et perfekt mødested. Og planen er også at få lavet hunde træning, som man ville kunne tilmelde sig til. 

Så vi håber virkeligt at du har lyst til at støtte projektet med din underskrift! Jo flere underskrifter vi får, jo større er chancen for at vi får tildelt en grund til projektet.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Elin Marie Rost. tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook