Støt Max og Julia i Køge

Jeg vil gerne starte en underskriftindsamling til at Julia Bendtsen må og kan blive i Danmark med sin mand Max Bendtsen og deres lille datter.

Max Bendtsen kom ud for en bilulykke i 2009 og lå i koma og blev lettere hjerneskadet, og kommunen ville give ham en førtidspension men han takkede nej tak til den da han gerne ville kunne arbejde igen og var så nogle år på kontanthjælp til at komme på arbejdsmarket igen, nu vil højesteret udvise hans kone på det grundlag at han har været på kontanthjælp... Havde han sagt ja til førtidspension havde hun godt kunne blive her i landet... Skal lige siges at hans nu kone er fra Ukraine på cirka 3. År og har en datter med Max, har lært sproget og havde job på hånden og Max arbejder oz idag...

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook