Stop lukningen af Kapelvej 44

Københavns Kommune skal på torsdag d. 24/4 2. behandle budgettet for 2015. Heri indgår planen om at lukke Kapelvej 44 pr. 1. januar 2015. Hvis dette gennemføres mister Nørrebro et samlingspunkt for lokalmiljøet. Kapelvej danner rammen for mange aktiviteter, heriblandt musikproduktion og folkekøkken. Stemningen på Kapelvej er unik og den bidrager positivt til de mange arrangementer der afholdes i huset.

Skriv under nu så vi kan bevare Kapelvej 44!

Vi inviterer alle interesserede til en snak og til et samlet gruppefoto i gården på Kapelvej 44 nu på onsdag d. 23. april kl. 19. Kom og giv din underskrift og din støtte og hør hvordan det tegner sig i forhold til at få stoppet lukningen.

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Lise Marie Hansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi annoncerer denne underskriftindsamling til 3000 personer, der ser andre underskriftindsamlinger på vores side, men endnu ikke har set denne underskriftindsamling.

Facebook