Silkeborg imod naturnationalpark

Silkeborg kommune figurerer på bruttolisten til kommende naturnationaloarker med både Kompedal plantage, Østerskov og Sønderskov. Sønderskov er udnævnt som urørt skov. 

Vi ønsker ikke at disse helt fantastiske og utroligt biodiversitetseffektive områder skal indgå i miljøministerens forsøg, som er uden evidens.

Vi er dybt bekymrede for, at så indgribende ændringer i nuværende tilstand vil forringe vilkårene for det vildt og de rødlistede arter, som stortrives her. 

Vi er dybt bekymrede for, at udnævnelsen  naturnationalpark/urørt skov vil betyde en væsentlig indskrænkelse af lokale borgere og turisters adgang til områderne. 

Vi er dybt bekymrede for, at udnævnelsen til Naturnationalpark/urørt skov vil medføre uoprettelig skade i vores fantastiske biodiversitet, skove og helt unikke natur omkring Silkeborg søerne.

Vi er dybt bekymrede for at Silkeborgs borgere skal være vidne til vanrøgt af dyr bag hegn. 

Vi er dybt bekymrede for at Silkeborgs brand, som Danmarks Outdoor hovedstad vil lide uoprettelig skade ved at indhegnet de fantastiske skove og holde dyr i hht l229.

Vi er dybt bekymrede for, at udnævnelsen til naturnationalpark/urørt skov vil medføre stor udledning af CO2. 

Vi er dybt bekymrede for, af udnævnelsen til Naturnationalpark/urørt skov vil medføre tab af arbejdspladser. 

Vi er dybt bekymrede for, at udnævnelsen til Naturnationalpark/urørt skov sker på forsøgsbasis, helt uden evidens og på baggrund af en rødliste, som der er rejst berettiget tvivl om. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Charlotte Aaby tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )