Cykelstier i Gribskov kommune

Kommentarer

#2

Flere cykelstier vil give flere cyklister. Bedre for miljøet og folkesundheden. Vores børn er bundet til offentlig transport, som også er meget begrænset, da det er for farligt at cykle på landevejen.

Maiken Jensen (Vejby , )

#3

har ønsket det i de 50 år vi har haft sommerhus

bitten steffensen (kgs.Lyngby, )

#4

Vi mangler cykelstier

Lise Benthien (4350 Gilleleje , )

#14

Der mangler overordnet koordinering og planlægning for et trafiksikkert cykelnetværk i kommunen. Det er en selvforstærkende cirkel. Forældre vil ikke lade deres børn cykle pga. usikre cykelveje = masser af biler på vejene, der transporterer deres børn frem og tilbage. Få cykler på vejene gør, at bilisterne ikke er vant til at tage hensyn - og det er der desværre rigtig mange, der ikke gør over for cyklister - ikke af ond vilje, men af uvidenhed desværre.

Anne Grell (Vejby, )

#16

Der mangler så meget cykelstier i kommunen - Nordkyststien er farlig flere steder og langs landevejen mellem Rågeleje og Helsinge for at nævne nogle sorte pletter..

Tine Wandall (Rågeleje , )

#19

Det er f.eks. med livet som indsats at cykle mellem Græsted og Udsholt, som er den strækning vi bruger mest, men den er jo gal mange steder

Linda Fejsø (Udsholt, )

#20

Det vigtig vi får en cykelsti til både Rågeleje og Blistrup fra Helsinge

Frank Bavnhøj (Blistrup, )

#24

Jeg selv har boet i Rågeleje i 4 år. I den periode turde jeg ikke lade mine børn cykle I skole pga. Manglende cykelstier. Ærgeligt når de boede mindre end 2 km fra skolen.

Tanya Bengtsson (3230, )

#25

Der er så mange farlige veje for cyklister i Rågeleje og mod Helsinge, mod Gilleleje, mod Tisvildeleje, og mod Vejby. Dette skønne område burde være fyldt med sikre cykelstier for såvel børn som voksne!

Tove Nygaard Jensen (Frederiksberg C, )

#27

Cykelsti fra Helsinge til Blistrup

Pia Jensen (Helsinge, )

#33

Det er livsfarligt at cykle i Gribskov kommune.

The Stig Tessum (Græsted, )

#34

Vi har sommer hus i Udsholt Strand og elsker at cykle til Gilleleje og Tisvilde, men det er livsfarligt at køre på Strandvejen fra Smidstrup til Vejby. Desuden trænger vi til en cykelsti fra Rågeleje/Blistrup til Helsinge.

Erik Wandall (København Ø, )

#36

Nordkysten er fuld af cyklister, der skal køre på smalle og ofte dårlige veje med megen trafik om sommeren. Og det føles usikkert!

Lone Helleskov (Vejby, )

#38

Jeg skriver under, fordi jeg jævnligt cykler til og fra arbejde, Blistrup-Helsinge, men jeg gør det på trods af de for smalle veje og de for mange biler. Cykelstier vil øge min livskvalitet og sikkerhed i trafikken betragteligt. Samt lokke mange flere op på cykelsadlen.

Michael Sonniks (Blistrup, )

#39

Har 5 børn og sommerhus på Udsholt Strandvej. Vanvittige forhold gør at man ikke kan cykle på strandvejen - har ventet på man videreførte cykelstien fra Smidstrup, men nu må der sker noget!!!

Alexandra Linde (Charlottenlund, )

#41

Jeg syntes det vil være skønt med sikre cykelstier i vores skønne kommune og gerne nede ved strandvejen, så man kan nyde kysten med livet i behold. Det vil også være godt for turismen.

Rikke Gents (3230 Græsted, )

#42

Havde den selv samme oplevelse.
Utrolig lidt, der gøres for bedre sundhed, bedre vaner, mindre stress og selvhjulpende børn og unge .
Dit forslag får klart min underskrift med på vejen.
Giv magten til de bløde trafikanter.

Line Schiellerup (Græsted, )

#43

Vi mangler SÅ MEGET, at Gribskov kommune laver cykelstier! Mange steder!

Rita Damgaard (Græsted, )

#46

Jeg har sommerhus i Gilleleje og ville elske st kunne cykle mere uforstyrret og sikkert i Nordsjælland.

Lene Bjergland (Greve, )

#47

Jeg gerne vil kunne cykle uden at være bange for at blive kørt ned

Hanne Astrup Kristensen (Gilleleje , )

#49

Jeg skriver under fordi det virkelig er farligt at cykle i og omkring Rågeleje. Mange vælger bilen til købmanden fordi de ikke tør tage cyklen. Det er dårlig for miljøet og vi mister muligheder for motion i den ellers så smukke natur.

Ingvill Christiansen (Kbh, )

#51

Jeg savner at kunne færdes sikkert som blød trafikant i Gribskov Kommune

Tove Kølle Christensen (Rågeleje, )

#52

Jeg skriver under fordi vi har købt et sommerhus i rågeleje og når vi tager hjem på ferie er det temmeligt frusterende at man ikke kan cykle til Helsinge fra rågeleje uden fare for liv og lemmer. Med venlig hilsen Anne-Mette

Anne-Mette Schäffer (Hanau, )

#53

det er vigtigt. Trafikdrab er det v;rste.

matilde kuhl (k'benhavn, )

#57

Jeg skriver under, fordi jeg synes der her i kommunen er uhørt dårlige og livsfarlige veje for cyklister at færdes på.

Anne-Mette Heie Kjær (3230 Græsted, )

#63

Jeg skriver under fordi jeg syntes at vejene er for farlige at cykle på for vores børn nå de skal i skole. Og mærkeligt nok så råder kommunen til at de skal cykle i skole. Men det er med livet som indsats.

Flemming Dybro (Helsinge , )

#65

Fordi jeg elsker at cykle for at spare CO2 og hold mig i form, men der mangler cykelstier i kommunen, så det er livsfarligt at vove sig ud på vejene!

Annemarie Franck (græsted, )

#71

Der er kun 1 cykelsti fra Blistrup til Smidstrup . Ellers er der intet.
Jeg troede vi skulle være miljøbevidste

Catharina Maria Wagner (Blistrup , )

#72

Jeg savner at transportere mig på cykel.Jeg har ikke cyklet i de 8 år, jeg har boet i Gribskov Kommune.
Da jeg boede i Hørsholm K cyklede jeg dagligt til og fra arbejde, ligesom mine børn færdedes sikkert rundt på et veludbygget net af cykelstier.
Cykling er vejen frem.

Majbritt Kongstad (3200 Helsinge , )

#73

Jeg skriver under fordi jeg har sommerhus i Rågeleje (har tidligere også været fadtboende) og har altid syntes at der manglede en cykel sti mellem Rågeleje og Helsinge og endnu mere nu da offentlige transport tilbud er så forringede især om søndagen

Tina Wandall (København S, )

#74

Min familie har haft sommerhus i Rågeleje i næsten 60 år og jeg elsker at bruge min cykel i stedet for at tage bilen. MEN, som Annemarie skriver, er det med livet som indsats.
Flere cykelstier - JA TAK!

Pernille Leth (Højbjerg , )

#77

Jeg tør ikke selv køre igennem Rågeleje og videre mod enten Vejby eller Gilleleje selvom det ville være en skøn tur på cykel, men der bliver kørt så stærkt og vejen er så smal, forstår slet ikke der ikke er vejbump undervejs.

Elsebeth Jensen (Frederiksberg 2000 , )

#78

Der er et stort mangel på cykelstier hvor man kan færdes sikkert. Specielt fra smistrup til vejby.

Christian Thuen (Udsholt, )

#83

Jeg vil ønske at kunne cykle, men trafikken er for tæt

Marie Hagedorn (Udsholt, )

#86

Jeg skriver under, fordi jeg savner cykelstier til ture, så jeg sikkert kan komme rundt i den dejlige kommune n

Lena Lysgaard (Gilleleje, )

#87

Jeg er enig det er livsfarligt at cykle på vejene i Gribskov

Jeannette Lundin (3200 Helsinge, )

#88

Jeg vil gerne cykle sikkert fra Rågeleje til både Helsinge, Gilleleje og Vejby.

Lone Stephensen (Rågeleje, )

#89

Det er livsfarligt at cykle fra Rågeleje til Tisvildeleje eller i den anden retning mod Gilleleje. Jeg har lyst til at cykle mere og få oplevelser, det er meget mere bæredygtigt end at tage bilen, og det vil øge turismen. Det er trendy at holde cykelferie

Lotte Bjarlert (Rågeleje, )

#90

Jeg gerne vil have cykelstier i Rågeleje

Betty Ann Hansen (København, )

#92

Fordi jeg selv er cyklist og har et barn, der cykler. Jeg synes også mere fartregulering med fx bumb på vejene kunne være godt.

Anne Katrine Hummelgaard (Græsted , )

#94

Der mangler cykelstier så vi kan færdes sikkert i Gribskov kommune. Det er direkte pinligt at man ikke engang kan cykle mellem de større byer, og langs kysten fra Smidstrup til rågeleje.

Mie Jensen (3230 græsted, )

#96

Gribskov har brug for en bedre infrastruktur for de bløde trafikanter.

Helle Lund (Gilleleje, )

#97

Jeg har sommerhus i Rågeleje og har længe undret mig over manglen på vilje til at lave cykelstier i kommunen. Ville gerne cykle meget mere men tør ikke.

Lene Bjørnslev (Kæbenhsvn, )

#98

Jeg bor i Annisse Nord og cylker af og til til arbejde i Hillerød. Det klart farligste stykke er de 5 km fra skoven til Annisse Nord. Der er ingen cykelsti fra Annisse Nord mod øst!!! Hvis man vil cylke til gribskov må man forbi teglværket og deres lastbiler.

Flemming Søndergaard (Helsinge, )

#99

Jeg har sommerhus i Rågeleje, og bor der hele sommeren. Jeg har opgivet at cykle i Rågeleje, fordi det er livsfarligt på Rågeleje Strandvej! Bor ellers på Frederiksberg, hvor jeg cykler dagligt.
Det er urimeligt, at det er langt farligere at cykle i sommerlandet end i København. Det burde være omvendt! Man bør lave cykelsti langs hele Strandvejen. Mvh Nina Tange Kortevej 4. Rågeleje

Nina Tange (Frederiksberg C, )

#100

Vi mangler cykelstier som forbinder byerne i Gribskov.

Sofie Bavnhøj (Græsted, )

#101

Som det er nu er det livsfarligt at cykle til Helsinge, børn kan ikke cykle i skole eller til fritidsinteresser, turister kan ikke komme rundt...

Mette Eriksen (Valby Huse, 3200 Helsinge, )

#104

Jeg er helt enig i at der er kommet for mange biler på vejene og som kører for stærkt til at man tør cykle omkring.

Mette Nymark Lund (Græsted, )

#106

Det ville være dejligt at kunne køre sikkert rundt i kommunen. Børnebørnene kunne selv transportere sig til div. Aktiviteter, og var ikke afhængig af forældre som transportører

Lone Fischer (Græsted, )

#108

Jeg og mine børn elsker at bo i natur skønne Gribskov . Tæt på vand og skov, men hvor er det surt man ikke kan cykle til fosse skønne ting uden at det er mega farligt . Ville elske at kunne cykle til stranden eller skoven og ikke altid starte bilen op

Tina Devald (Græsted, )

#109

Jeg ønsker inderligt, at der kommer nogle flere cykelstier i kommunen især mellem Blistrup og Helsinge samt Blistrup og Græsted, men meget gerne overalt.

Ea Bregensøe (Græsted, )

#110

Man skal kunne cykle til Hillerød på en cykelsti fra Gilleleje

Tina Køster (Gilleleje, )

#115

Jeg skriver under fordi det bare er nødvendigt pgra vores sikkerhed med flere cykelstier i kommunen.

Svend-Erik Lien Hansen (Søborg, 3205 Gilleleje, )

#118

Det er farligt at køre uden cykelstier mange steder

Vibeke lund Jensen (2840, )

#119

Fordi jeg savner cykelstier så jeg kan færdes sikkert på min cykel i området.

Gertrud Overgaard (Gilleleje, )

#120

Vi har et familiesommerhus i Rågeleje, og vi tør ikke cykle. Har prøvet, og blev presset helt ud i grøften, så det gør vi ikke igen. Men det gør at vi er nødt til at køre i bil lige meget hvad vi skal, og vi savner at kunne cykle rundt i naturen.

Rita Nygaard (København NV, )

#122

Min kære mand "forbyder" mig, at køre på strækninger uden cykelstier rundt i Gribskov kommune. Så tak for det super fine og forhåbentligt gode initiativ.

Bodil Langevad (Helsinge/ Heatherhill, )

#123

Jeg har mistet 2 klassekammerater pga manglende cykelstier og først efter deres død kom det cykelsti i Smidstrup 😢 så jeg ved hvor vigtig det er at have cykelstier og det kan ikke være rigtig der skal død til at få det gennemført. Jeg har selv 3 børn i græsted og jeg har virkelig ondt i maven når de er ude og cykle.

Maria Jakobsen (Græsted, )

#127

Der seriøst mangler cykestier

Jette Nimand (Græsted, )

#128

Der er vigtigt at cyklisterne kan komme sikkert rundt og da vi bor i en stor landkommune, med nedadgående service på busbetjening, er sikre cykelruter et must. Det støtter og fremmer også cykelturisme. Der må rigtig gerne være 75 cm grussti i højre side for os der vandrer. Det er mega ufedt at gå langt på asfalt. Så bliver cykelstierne også bindeled til vandreruter. Jahhhh😊

Eva Pahus (Helsinge, )

#129

Flere cykelstier, mindre CO2 - og børn, som kan komme sikkert afsted.

Eva Frese (Vejby, )

#130

Jeg synes det er en god ide 👍🏼

Peter Krarup (Rungsted, )

#131

Der er stort set ingen cykelstier i Nordsjælland. Hvis man vil have folk til at cykle så er det bydende nødvendigt, at der er cykelstier. Der bør som minimum være en cykelsti fra Gilleleje til Hillerød.

Glen Wiese (Glostrup, )

#133

Der mangler cykelstier og dem der er trænger til vedligeholdelse

Jørgen Hasselkjær (Gilleleje, )

#135

Min mand og jeg har været på mange ferier i det jyske, og hver gang er vi enige om, at det er utroligt så mange cykelstier der er i de fleste kommuner derovre, ja endda nogle gange i begge sider af en vej !
Her i vores kommune, hvor der er veje med megen trafik, der kommer ingen cykelsti. Jeg tænker bla på strækningen Helsinge-Rågeleje, som er stærkt trafikeret, snoet og vel egentlig også smal ! Derudover burde strækningen Rågeleje - Smidstrup også ha’ en
cykelsti ! Vi er mange cyklister, der er utrygge ved at cykle på disse strækninger, så lad os nu undgå, at det sker alvorlige uheld !

Elsebeth Krogsgaard (Helsinge, )

#138

Det er livsfarlig at kører på de smalle veje f. eks. Bækkebrovej. Vejen mellem Tibirke og Arresø.

Margit Petersen (Tisvildeleje, )

#139

Det er alt for farligt at cykle på vejene.
Det er også farligt forbilisterne, det skal udenom en cykel. Det sker alt for ofte at en bil er ved at ramme en modkørende

Linda Larsø (Gilleleje, )

#142

Vi mangler sikkert vej igennem Dronningmølle. Vi har 3 børn og cykler på fortovet, da det ellers er alt for usikkert.

Anna Emilie Schmidt (Dronningmølle , )

#144

Der mangler cykelstier!
Gribskov vil gerne have turister,
men Gribskov gør hverken noget for fastboende/børn, sommerhusliggere eller turister for at sikre tryg cykeltur.

Anne Marie Karlsson (Esrum, )

#146

Jeg er cyklist.

Anne Katrine Mortensen (Dronningmølle, )

#151

Ønsker generelt flere cykelstier i kommunen, især på Strandvejen ml Tisvilde og Smidstrup

Birgitte Busch (Charlottenlund, )

#152

Jeg har 3 små børn, som ikke får lov til at cykle turen fra Rågeleje hverken mod Tisvilde eller Gilleleje, for jeg tør ikke selv køre turen på cykel. Cykelkulturen er så indgroet i Danmark, og det er så ærgerligt, at man ikke har grebet den kultur i vejplanlægningen i Gribskov. Det ville kunne brande området så fint! Når man nu var i gang m at renovere Rågelejevej, hvorfor så ikke få en cykelsti. Dét forstår jeg simpelthen ikke!

Christina Keinicke (Vejby, )

#154

Jeg selv er cyklist i området især om sommeren og ja der er meget biltrafik og meget lidt rum til cyklister.

Lis Hansen (København S, )

#156

Danmark har en lang og stolt tradition for at sikre gode forhold for cyklister til glæde for sikkerhed og klima. Det er mere nødvendigt at prioritere udviklingen af cykeltrafikken og andre grønne løsninger end nogensinde.

Jørgen Callesen (København , )

#159

Jeg skriver under fordi Gribskov kommune har afsat 30 millioner kroner til cykelstier. Dog har kommunen meldt sig ud af Supercykelsti Sekretariatet. Det koster ellers kun kommunen ca 20tudinde kroner og.år. og samtidig giver Supercykelsti Sekretariatet et stort tilskud til cykelstier når kommunen har et færdigt projekt. Der er i Gribskov ca.30% uden bil og mange friske ældre kører på elcykler. Der er ca.30% over 65 år i kommunen og 20 hjemløse i 2019. Det er vigtigt at vi går sikre cykelveje til nåde
vores skolebørn,alle os voksne og ligeledes vores dejlige turister. 🤗

Margit Moelgaard Kristensen (Dronningmølle, )

#161

For at få gang i byggeriet af cykelstier i Gribskov kommune. Vi mangler dem så meget...

Ulf Høj (3200 Helsinge , )

#162

Fordi jeg bor på Helsingevej hvor der ikke er cykelsti.

Susanne Olsen (Blistrup, )

#163

Jeg arbejder i Græsted og cykler rundt i Gribskov Kommune. Jeg har brug for cykelstier.

Pernille Sonne (København , )

#166

Jeg går politisk ind for bæredygtighed, at passe på miljøet, muligheden for at færdes i naturen og dermed også for et trygt og sikkert stisystem til gavn for alle 💚.

Kirsten Rolfsager (Dronningmølle, )

#169

SF Gribskov

Mathias Zilberberg (Gilleleje , )

#172

Jeg skriver under fordi cykelstier redder liv. Jeg mener cykelstierne vil gøre området mere attraktivt at færdes rundt i området uden bil.

Helen Nielsen (Rågeleje, )

#173

Stort behov for cykelsti til F.eks til Gilleleje, så man kan trygt og godt.

Karsten Nielsen (Rågeleje, )

#176

Jeg er læge og professor. At give især børn og ældre mulighed for at cykle trygt er med til at sikre fysisk styrke, balance mm og kan sikre bedre sundhed og færre sundhedsudgifter i kommunen.

Christine Benn (Copenhagen, )

#177

Trafiksikkerheden for cykler er under al kritik i sådant et område

Jens Peter Nørgaard (Rågeleje, )

#178

Jeg har meget brug for at cykle, da jeg ikke må køre bil pga dårligt syn. Det er meget småt med offentligt trafik heroppe , og slet ingen bus om søndagen. Cykelsti til helsinge fra Rågeleje er et stort ønske. Mvh Bodil Villadsen

Bodil Villadsen (Rågeleje, )

#181

Jeg og min kone har cyklet mange km hver dag hele vores liv. I 2017 købte vi hus i Rågeleje og siden 2017 har vi stort set ikke cyklet. Vi tør simpelthen ikke cykle på ret mange strækninger. Selv de afmærkede cykelruter har livsfarlige strækninger.

Steen Sparre (Rågeleje, Vejby, )

#184

Jeg skriver under fordi, det er livsfarligt at køre på cykel flere steder i Gribskov kommune.

Søster Christensen-Svendsen (Græsted , )

#185

Jeg tør ikke sende min søn afsted på cykel, da han så skal cykle ad landevej uden cykelsti. Det er ikke attraktivt at være ungt menneske uden kørekort eller bil i Gribskov!

Nell Outzen (Græsted, )

#187

Flere cykelstier i Gribskov kommune

Sophie Stensgaard (Græsted, )

#188

Jeg synes det er vigtigt med et godt cykelsti system i Gribskov, så folk i alle aldre kan cykle sikkert mellem de forskellige byer.

Sara Gajhede (Græsted , )

#190

I don't own a car - by choice - and am very happy to use my bike and the regional trains to meet all my local transportation needs. Without cycle lanes, I feel unsafe almost on a daily basis on the roads up here though, as passing cars all too often don't slow down or pass me with insufficient distance. I also think that the region could win from cycle lanes, which could be used by tourists and locals alike. Currently there may be few people relying on their cycle as a means to travel between the region's towns. Yet, this may also change with infrastructure that makes this choice safer and more comfortable.

Laura Kmoch (Hornbaek , )

#191

Vi benytter rågeleje camping meget og det er så ærgerligt at der ikke er mulighed for at cykle på en god og sikker vej til hverken Rågeleje , Gilleleje eller Tisvildeleje.

Anne Stelling (Espergærde, )

#193

Jeg synes kraftigt der mangler cykelstier i vores område, både til Helsinge, Smidstrup og Vejby. Vi er meget overset med hensyn til cykel/ gangstier

Jane Mandrup (Rågeleje, )

#196

Bilerne kører stærkt i kommunen og det føles ikke trygt at cykle på de almindelige veje.

Karin A. Jönsson (Tisvilde, )

#199

Der er brug for sikre stier Til de bløde trafikanter.

Tine Rasmussen (Græsted, )

#200

14.10 2020 skrev vi åbent brev til Borgmester Anders Gerner om at få sikre cykel- gangstier i kommunen og med konkret forslag til cykelsti fra Rågeleje til Vejby langs Rågelejevej. Underskrivere bl.a. Vejby Lokalråd, Cykklistforbundet, DCU camping Heather Hill. Lad os stå sammen og få flere borgere og sommerhusejere med.

Ellen Buch-Hansen (Vejby, )Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...