Peqqinnissaqarfimmiik sullinneqarnerit naammangaajuk?

peqqinnissaqarfimmiik sullinneqarnerit qanoq naammangisimaartigaajuk ?

Uani pissutiginerpaavara atsiortitsininnut, nammineerluga nuunuutiga 22-nik qaammatilik naamineerluni qanoq anniaatinik taakkartuisinnaanngittoq januar 24-aniilli kiaqalerpoq asuli nakorsiarnerpassuit aqqusaaqqaarlugit aattaat nuummut nammineerluga nakorsiukkumangakku misiliummik primcillenamik nakorsaaserneqarpoq taamaakkaluartorli suli ulloq manna tikillugu paasineqanngilaq allaat aammik meriartarluni aammillu qitserartarluni paasineqaranilu asuli qalliinnakkut misissupalaaginnartarpaat. Taamaattumik illit ikiortiseraakkit sullinneqarnerit naammaginngikkukku atsioqataagit

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Dorthe lange tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.

ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.