Lovliggørelse af peperspray til selvforsvar

Vær med til at stoppe vold, voldtægter og mord!

Støt lovforslaget for et bedre og sikre Danmark, hvor vi ikke acceptere overflad, vold, voldtægter og mord.

 

Denne underskriftindsamling er for fremførelsen af lovforslag om lovliggørelse af pebersprays til selvforsvar.

 

Lovforslaget:

 

Lovliggør pebersprays så de skal påføres et serienummer som men derved kan registrere hvem der er lovlig indehaver af sprayen, udlevering/salg kun vis politistation og eller kommunekontor.

Har man en lovlig peberspray er det lovligt at have den på sig, hvis man bruger den skal man indberette brugen til politiet / kommunen.

Det skal forsat være ulovligt at besidde pebersprays der ikke er lovligt registret eller er registreret til en anden person, man må altså ikke give den videre men skal indlevere den hvis man ikke ønsker den mere.

Såfremt man mister sin peberspray skal man straks indberette det til politi / kommune så den derved forestår som efterlyst i systemet.

En lovlig registreret peberspray må kun bruges af den registrerede indehaver og kun ved direkte fare til selvforsvar ved fare for overfald, vold, voldtægt eller mord, alt andet brug vil være et strafbart forhold som det er i dag.

 

Ovenstående lovforslag læner sig så meget op af den eksisterende lovgivning for våben mv. at de fleste partier i folketinget kan forholde sig til det, og derfor let behandle og godkende det.

Ved at afgive din underskrift her vil du være med til at beskytte danskere imod vold, voldtægter og mord - Tak for din støtte!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nikolaj Kirkebye tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook