Nej tak til rusmiddelcenter tæt på Holmegårdensskole og børnehuset Trekløveren.

Hvidovre kommune har foreslået, at det nye Rusmiddelcentret skal placeres på Hvidovrevej 98, hvor der pt. ligger en del af Børnehuset Trekløveren.

Området nær Hvidovre station og Hvidovre Nord er i forvejen belastet af misbrugesmiljøet fra KABS med åbenlys stofindtag og salg af stoffer til gene for beboerne i området.   

Ved at anlægge et rusmiddelcenter på hvidovrevej 98 spreder kommunen misbrugsmiljøet længere ind i Hvidovre og isærdeleshed tæt på skoler og daginstitutioner i området.

Planen er, at det lokale rusmiddelcenter skal tilbyde indsatser til borgere, der har brug for ambulant behandling i varierende intensitet. På sigt er planen at borgere med svære misbrugsproblematikket også skal benytte rusmiddelcenteret. Rusmiddelcenteret forventes at stå klar ultimo 2019.

Skriv under og gør politikerne i Hvidovre opmærksom på den yderst uhensigtsmæssige placering af et rusmiddelcenteret på hvidovrevej 98 op af skole og daginstitution!

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook